Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί του 2021 - 8η ημέρα κερδών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί του 2021 - 8η ημέρα κερδών
Το ψηφιακό νόμισμα αυξήθηκε έως και 6,1% στα 40.000 δολάρια  ενώ νωρίτερα την Τετάρτη διαπραγματευόταν στα 39.700 δολάρια. 

Η συνεχιζόμενη και την Τετάρτη ανάκαμψη του Bitcoin θέτει τις βάσεις για το μεγαλύτερο ανοδικό σερί για φέτος.

Το ψηφιακό νόμισμα αυξήθηκε έως και 6,1% στα 40.000 δολάρια ενώ νωρίτερα την Τετάρτη διαπραγματευόταν στα 39.700 δολάρια.

Το crypto σημειώνει άνοδο για οκτώ συνεχόμενες ημέρες. Άλλα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου μεγαλύτερου, Ether, επίσης κέρδισαν.

«Το παρόν μομέντουμ είναι ισχυρό» και τα 45.000 δολάρια είναι ορατά, αλλά ένα οριστικό ξεπέρασμα των 50.000 δολαρίων «θα χρειαστεί λίγο ακόμα για να γίνει», έγραψε σε σημείωμά του την Τρίτη ο Pankaj Balani, διευθύνων σύμβουλος της Delta Exchange, σύμφωνα με το Bloomberg.

Το Bitcoin παραμένει χαμηλότερα από το υψηλό του στα μέσα Απριλίου, στα περίπου 65.000 δολάρια. Ωστόσο, οι bullish επενδυτές έχουν πάρει κουράγιο από τα πρόσφατα θετικά σχόλια του Έλον Μασκ και της Κάθι Γουντ της Ark Investment Management, καθώς και από εικασίες σχετικά με την πιθανή εμπλοκή της Amazon στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Το ράλι απέσπασε την προσοχή - προς το παρόν τουλάχιστον - από την κριτική για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του Bitcoin λόγω της ενέργειας που καταναλώνουν οι υπολογιστές που το υποστηρίζουν. Οι αρχές στην Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη επίσης καταστέλλουν όλο και περισσότερο τα κρυπτονομίσματα ή εξετάζουν αυστηρότερους κανόνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider