Σε πτώση η τιμή του πετρελαίου καθώς τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν για 4η διαδοχική εβδομάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε πτώση η τιμή του πετρελαίου καθώς τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν για 4η διαδοχική εβδομάδα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τα futures του πετρελαίου έκλεισαν με απώλειες την Τετάρτη αφού η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε μια τέταρτη διαδοχική εβδομάδα αύξησης των αποθεμάτων αργού.

Τα futures του πετρελαίου έκλεισαν με απώλειες την Τετάρτη αφού η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε μια τέταρτη διαδοχική εβδομάδα αύξησης των αποθεμάτων αργού, καθώς οι εγκαταστάσεις διύλισης χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε το Νότο. Οι εταιρείες σταδιακά αποκαθιστούν την λειτουργία τους και αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Υπηρεσία Ενέργειας ανακοίνωσε την Τετάρτη πως τα αποθέματα του αργού αυξήθηκαν κατά 2,4 εκατομμύρια βαρέλια για την εβδομάδα που έληξε στις 12 Μαρτίου.

Η τιμή του αμερικανικού αργού στα συμβόλαια παράδοσης Απριλίου μειώθηκε κατά 0,20 δολάρια ή 0,3% στα 64,60 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Φλερτάρει» με την κινητή τηλεφωνία η ΔΕΗ - Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες

Τα επαγγέλματα της επόμενης 10ετίας στην Ελλάδα: Οι 5 κλάδοι με μισθούς άνω των 2.000 ευρώ

Η «γαλάζια» φανέλα στην Κ.Ο. - O ανέτοιμος Τσίπρας - H τάξη στα πατίνια της Αθήνας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider