Σε πτώση η τιμή του πετρελαίου καθώς τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν για 4η διαδοχική εβδομάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε πτώση η τιμή του πετρελαίου καθώς τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν για 4η διαδοχική εβδομάδα
Τα futures του πετρελαίου έκλεισαν με απώλειες την Τετάρτη αφού η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε μια τέταρτη διαδοχική εβδομάδα αύξησης των αποθεμάτων αργού.

Τα futures του πετρελαίου έκλεισαν με απώλειες την Τετάρτη αφού η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε μια τέταρτη διαδοχική εβδομάδα αύξησης των αποθεμάτων αργού, καθώς οι εγκαταστάσεις διύλισης χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε το Νότο. Οι εταιρείες σταδιακά αποκαθιστούν την λειτουργία τους και αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Υπηρεσία Ενέργειας ανακοίνωσε την Τετάρτη πως τα αποθέματα του αργού αυξήθηκαν κατά 2,4 εκατομμύρια βαρέλια για την εβδομάδα που έληξε στις 12 Μαρτίου.

Η τιμή του αμερικανικού αργού στα συμβόλαια παράδοσης Απριλίου μειώθηκε κατά 0,20 δολάρια ή 0,3% στα 64,60 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ύποπτα» μισθωτήρια με χαμηλά ενοίκια στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ - Πώς θα γίνουν οι διασταυρώσεις

Πού ανοίγουν νέα καταστήματα Sinsay

Βγάλτε εκπροσώπους κι ελάτε - Κι ο Βελόπουλος στα Μάλγαρα - Κυρανάκης παντού - Μιλάει η Wharton

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider