Ήπια άνοδος στη τιμή του πετρελαίου, παρά την αύξηση των αποθεμάτων του αργού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήπια άνοδος στη τιμή του πετρελαίου, παρά την αύξηση των αποθεμάτων του αργού
Το πετρέλαιο ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την Τετάρτη μια διαπραγμάτευση με έντονες μεταβολές, μετά από συνεχείς απώλειες. 

Το πετρέλαιο ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την Τετάρτη μια διαπραγμάτευση με έντονες μεταβολές, μετά από συνεχείς απώλειες τριών ημερών.

Οι τιμές του αμερικάνικου αργού κινήθηκαν με νευρικότητα μέσα στην ημέρα, με την ανακοίνωση των στοιχείων από την Αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας σχετικά με τα αποθέματα, να υποδεικνύει αύξηση τους, καθώς οι ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία στο Τέξας, έχουν επιβραδύνει τον ρυθμό της διύλισης σε σχέση με αυτόν της παραγωγής.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας ανακοίνωσε την Τετάρτη πως τα αποθέματα του αμερικάνικου αργού αυξήθηκαν κατά 13,8 εκατομμύρια βαρέλια για την εβδομάδα που τελείωσε στις 5 Μαρτίου. Είχε προηγηθεί μια μεγάλη αύξηση 21,6 εκατομμυρίων βαρελιών την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η εγχώρια δραστηριότητα των διυλιστηρίων ακόμα ανακάμπτει από την κακοκαιρία του Φεβρουαρίου στο Τέξας.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα συμβόλαια του αμερικανικού αργού, παράδοσης Απριλίου, ενισχύθηκαν κατά 0,78% ή 0.43 δολάρια στα 64.44 δολάρια ανά βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider