Οριακές μεταβολές σημειώνουν οι μετοχές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, μετά την είδηση πως η συνάντηση ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Κινέζο ομόλογο του θα καθυστερήσει, δημιουργώντας ποικίλες ανησυχίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση στην ιδιοκτησία του προέδρου, Mar-a-Lago στη Φλόριντα, το νωρίτερο τον Απρίλιο.
Ειδικότερα, την Πέμπτη στη Wall Street λίγα λεπτά μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδος, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει πτώση 0,15% φτάνοντας τις 2.806,58 μονάδες. Ο Dow Jones υποχωρεί κατά 0,13% στις 25.666,97 με τον Nasdaq να ακολουθεί ανάλογη πτωτική πορεία 0,16% φτάνοντας τις 7.630,18.