Σε ποια μέρη πάνε οι «καλοφαγάδες» του Λος Άντζελες

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε ποια μέρη πάνε οι «καλοφαγάδες» του Λος Άντζελες
Εστιατόρια και φαστ φουντ, τα οποία συχνά δεν τα πιάνει το μάτι ενός ανυποψίαστου περαστικού, αποτελούν τα στέκια των καλοφαγάδων που επισκέπτονται την περιοχή από όλα τα μέρη της γης.

Πολλοί ζήλεψαν τη λάμψη του Χόλιγουντ, τις επαύλεις, τα θρυλικά σκηνικά και τη ζωή των σταρ. Όμως στο Λος Άντζελες υπάρχουν και κρυμμένες γωνιές οι οποίες μαρτυρούν πως ό,τι «δεν λάμπει μπορεί να είναι και χρυσός».

Εστιατόρια και φαστ φουντ τα οποία συχνά δεν τα πιάνει το μάτι ενός ανυποψίαστου περαστικού, αποτελούν τα στέκια των καλοφαγάδων που επισκέπτονται την περιοχή από όλα τα μέρη της γης.

To businessinsider ξεχώρισε κάποια από τα γνωστότερα στέκια για ... όλες τις ορέξεις....

Αν και εκ πρώτης όψεως τα πιάτα δείχνουν συνηθισμένα (ομελέτα, λίγο ζαμπόν, λίγη ζεστή σάλτσα, ψωμί του τοστ), τα φαινόμενα μάλλον ... απατούν. Η ιδιαιτερότητα αυτού του εστιατορίου είναι να μαγειρεύει τα πιο απλά και κλασικά φαγητά με τον πιο τέλειο τρόπο.

Το πιο γνωστό πιάτο του εστιατορίου είναι το "Rugbrød Toast" το οποίο περιέχει αβγό, χοιρινό ζαμπόν, Rugbrød και ζεστή σαλάτα με ψωμί σίκαλης, το οποίο ψήνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

 

Πρόκειται για ένα μικρό εστιατόριο το οποίο το προτιμούν οι θαμώνες του για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Ειδικεύεται σε μεξικάνικο φαγητό όπως είναι τα tacos, tamales, chalupas, και burritos.

Ο σεφ κάνει τις δικές του ιδιαίτερες σάλτσες και η σπεσιαλιτέ είναι τα carnitas δηλαδή ένα νόστιμο ψητό χοιρινό σε burrito μαζί με ρύζι, φασόλια, λίγο κρεμμύδια και κόλιαντρο.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κανείς κατά την είσοδό του στο Soot Bull Jeep είναι ότι υπάρχει μια συντριπτική ποσότητα καπνού μέσα. Το κορεάτικο εστιατόριο μπάρμπεκιου έχει κάρβουνα που καίγονται σε κάθε τραπέζι και «υποδέχονται» μια μεγάλη ποικιλία από κρέατα και θαλασσινά. Έτσι, τα κρέατα και τα ψάρια φθάνουν άψητα στο τραπέζι και ακολουθεί μια πραγματική ιεροτελεστία η οποία σίγουρα ανοίγει την όρεξη των πελατών.

 

Πρόκειται για ένα ταϋλανδέζικο εστιατόριο το οποίο λειτουργεί και ως wine bar. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και τα πιάτα πολύχρωμα.

thairest

Ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του είναι το "nam khao tod" - το οποίο το εστιατόριο μεταφράζει ως "τραγανή σαλάτα από ρύζι".

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:56

Sunlight Group: Ολοκλήρωση του έργου ReLiFe

12:45

Τραμπ: Οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να εθνικοποιήσουν τις εκλογές

12:44

ΕΥΔΑΠ προς Δούκα: Ευθύνη όλων η προστασία του νερού - Επενδύσεις 2,5 δισ. ευρώ για την επάρκεια

12:42

Αλεξοπούλου: Προβληματική η έκφραση «ο τζάμπας πέθανε» - Ζητώ συγγνώμη

12:35

Ισπανία: Θα απαγορεύσει την πρόσβαση παιδιών κάτω των 16 ετών στα social media

12:33

Έφοδος στα γραφεία του Χ στο Παρίσι - Καλούνται για κατάθεση Μασκ και Γιακαρίνο

12:33

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

12:31

Το 60% των Δανών θεωρούν τις ΗΠΑ αντίπαλο

12:25

Νέα παραπλανητικά SMS από τα «ΕΛΤΑ» για δήθεν «χαμένα πακέτα»

12:19

Άλμα για τις μετοχές εξόρυξης μετά τη δημιουργία αποθέματος κρίσιμων ορυκτών 12 δισ. από τον Τραμπ

12:19

Μαρινάκης: Η συνταγματική αναθεώρηση απαιτεί ουσιαστική συναίνεση - Δεν αποτελεί πολιτικό αντίπαλο η κ. Καρυστιανού

12:16

ΙΟΒΕ: Υποχώρησε το οικονομικό κλίμα, με εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης

12:15

GARDEN × SOUROTI: Η δύναμη του Ιαματικού νερού...συναντά την καλλυντική επιστήμη!

12:14

Δένδιας: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο

12:08

Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της Ελλάδας η συνεργασία με ΕΤΕπ

12:06

ΕΤΕ: Πώς οι ΜμΕ απορρόφησαν τις πιέσεις των δασμών - Ανθεκτικότητα και προοπτικές σε περιβάλλον αβεβαιότητας

11:54

Real Consulting: Δημιουργεί Πρότυπο Κέντρο Καινοτομίας στα Ιωάννινα

11:41

Ράφα: Δώδεκα Παλαιστίνιοι τραυματίες πέρασαν στην Αίγυπτο

11:31

Έρευνα EY-Parthenon: Οι CEOs επιμένουν σε AI, μετασχηματισμό και συγχωνεύσεις - εξαγορές

11:29

Γεωργιάδης για καθηκοντολόγιο Μαιών: Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει

11:21

ΧΑ: Συνεχίζει σε... ανηφόρα ο Γενικός Δείκτης, νέα υπεραπόδοση στις τράπεζες

11:20

Κέρδη στις ευρωαγορές με ώθηση από την ανάκαμψη των μετάλλων

11:13

Η ΕΕΕΠ ενισχύει τον μηχανισμό δημοσίων συμβάσεων – Νέα σύμβαση για επιτάχυνση και αναβάθμιση των διαγωνιστικών διαδικασιών

11:03

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025 – Οι διαγωνισμοί και οι δράσεις που «τρέχουν»

10:53

Κωνσταντοπούλου για μήνυση Γεωργιάδη: «Είναι κότα, θα μπορούσε να το είχε κάνει εδώ και τρεις μήνες»

10:42

Ζελένσκι: Για τη Ρωσία είναι πιο σημαντική η τρομοκρατία από τη διπλωματία - Συνάντηση με Ρούτε

10:40

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Παραμένει η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου

10:34

Στις αγορές η Alpha Bank με 7ετές ομόλογο, δυνατότητα πρόωρης ανάκλησης σε ακριβότερο τίτλο

10:33

Μέσα σε ένα έτος 1,6 εκατ. Βρετανοί έλαβαν τα φάρμακα για την παχυσαρκία, σύμφωνα με νέα έρευνα

10:33

Στάση εργασίας 12:00-15:00 από ΑΔΕΔΥ στην Αττική για 13ο και 14ο μισθό

gazzetta
gazzetta reader insider insider