Γεωργιάδης: Δέσμευση για δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Δέσμευση για δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου
Τη δέσμευσή του ότι επί υπουργίας του θα δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου διατύπωσε, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τη δέσμευσή του ότι επί υπουργίας του θα δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου διατύπωσε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνας Σταρακά, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρόκειται για διαχρονικό αίτημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και πως για αυτόν τον σκοπό θα μεταβεί, την ερχόμενη εβδομάδα, στον ΟΔΙΠΥ (Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία) όπου «υπάρχει σε εξέλιξη η παράδοση του χάρτη Υγείας».

Η κ. Σταρακά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απάντηση του κ. Γεωργιάδη και απευθυνόμενη στον υπουργό τόνισε: «Η Υγεία δεν είναι θέμα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ, αλλά της κοινωνίας και σας συγχαίρω».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Με το πόδι στο γκάζι» η ΔΙΑΣ - Από 15 Ιανουαρίου τα νέα όρια συναλλαγών σε IRIS

Deal στην αμυντική βιομηχανία - Στροφή στα telcos - Ο ύπνος των μηχανισμών

Επαγγελματίες: 1 στους 3 δηλώνει ετήσιο τζίρο έως 30.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider