ΠΟΥ για Ευρώπη: «Δεν είναι η ώρα για να χαλαρώνουμε με τον κορονοϊό»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΠΟΥ για Ευρώπη: «Δεν είναι η ώρα για να χαλαρώνουμε με τον κορονοϊό»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για αναζωπύρωση της πανδημίας της COVID-19 και της γρίπης στην Ευρώπη μιλά ο ΠΟΥ.

Με τον χειμώνα να πλησιάζει, ο ΠΟΥ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου κατά του εφησυχασμού, καθώς ήδη διανύουμε ένα διάστημα που τόσο τα κρούσματα της COVID-19 όσο και εκείνα της γρίπης πολλαπλασιάζονται στο ευρωπαϊκό έδαφος.

«Δεν είναι η ώρα για να χαλαρώνουμε», προειδοποίησε ο Χανς Κλούγκε, περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού του Υγείας για την Ευρώπη, παραχωρώντας διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Η ευρωπαϊκή περιφέρεια, των 53 χωρών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και μερικές από την κεντρική Ασία, η πανδημία αναζωπυρώθηκε και συνέχισε τη ραγδαία εξάπλωσή της. Χαρακτηριστικό είναι πως εκεί καταγράφηκε το 60% των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που σημειώνονταν σε όλο τον κόσμο, ενώ και τα περιστατικά γρίπης αυξήθηκαν αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κλείνει η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη - Αποχωρεί το χειμώνα από Χανιά και Ηράκλειο

«Φλερτάρει» με την κινητή τηλεφωνία η ΔΕΗ - Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες

Η «γαλάζια» φανέλα στην Κ.Ο. - O ανέτοιμος Τσίπρας - H τάξη στα πατίνια της Αθήνας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider