7 ιδέες για μοναδικά Χριστούγεννα στην Αθήνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
7 ιδέες για μοναδικά Χριστούγεννα στην Αθήνα
Μύρισαν Χριστούγεννα για τα καλά και αν ετοιμάζεσαι να τα απολαύσεις με ένα ταξιδάκι στην Αθήνα, η ομάδα της Phaedrus Living σου έχει 7 must ιδέες για να περάσεις καταπληκτικά!

Η πρωτεύουσα έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της. Τα λαμπιόνια, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, τα events των ημερών, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στα ζαχαροπλαστεία, δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή από το να μπεις στο κλίμα και να απολαύσεις την εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί σε κάθε γωνιά της πόλης. Μύρισαν Χριστούγεννα για τα καλά λοιπόν και αν ετοιμάζεσαι να τα απολαύσεις με ένα ταξιδάκι στην Αθήνα, η ομάδα της Phaedrus Living σου έχει 7 must ιδέες για να περάσεις καταπληκτικά!

1. Βόλτα στο Σύνταγμα

Είναι δεδομένο. Δεν νοείται να επισκεφτείς την Αθήνα τα Χριστούγεννα και να μην κάνεις τη βόλτα σου στο Σύνταγμα! Εκεί θα δεις φυσικά το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, φωταγωγημένο και μεγαλοπρεπές, να περιβάλλεται από πολλές άλλες, πρωτότυπες γιορτινές διακοσμήσεις και χιλιάδες, υπέροχα λαμπιόνια. Θα γίνεις ένα με τον κόσμο που έρχεται να απολαύσει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα διάφορα events αλλά και τα ζεστά κάστανα και καλαμπόκια από τους πλανόδιους πωλητές.

2. Ζεστή σοκολάτα στις στολισμένες καφετέριες

Θα λατρέψεις τις φαντασμαγορικές, χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις των αμέτρητων καφετεριών που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Λαμπιόνια, στολίδια, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες, συνθέτουν ένα σκηνικό που θα μείνει σίγουρα αποτυπωμένο στη μνήμη σου για πολύ καιρό, όπως σχολιάζει η ομάδα της Phaedrus Living. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να απολαμβάνεις αυτό το θέαμα με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι!

3. Βόλτα στις χριστουγεννιάτικες αγορές

Θα ξανανιώσεις παιδί βολτάροντας στις χριστουγεννιάτικες αγορές της πρωτεύουσας, όπου η ονειρεμένη ατμόσφαιρα συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους! Στα στολισμένα ξύλινα σπιτάκια των αγορών θα ανακαλύψεις μικρούς «θησαυρούς», από χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι καλλυντικά, αξεσουάρ, δώρα για τα αγαπημένα σου άτομα και τις πιο ακαταμάχητες γιορτινές λιχουδιές. Από το σκηνικό δεν λείπει φυσικά ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του, αλλά και ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο, με εργαστήρια και σχεδιαστήρια που μοιάζουν βγαλμένα μέσα από παραμύθι!

4. Ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή όπου σχεδόν όλος – αν όχι όλος – ο κόσμος κάτι θα ψωνίσει! Είτε πρόκειται για δώρα για τα αγαπημένα του άτομα, ρούχα και παπούτσια για το ρεβεγιόν, ή διακοσμητικά στοιχεία για να στολίσει γιορτινά το σπίτι, ο καθένας από μας θα κάνει τη βόλτα του στα μαγαζιά. Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και οι δημοφιλείς εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας, με «βασίλισσα» την Ερμού, σφύζουν από ζωή τέτοια εποχή. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία να κάνεις τα γιορτινά σου ψώνια στην πρωτεύουσα! Μια έξτρα συμβουλή με αγάπη από την ομάδα της Phaedrus Living: Μην αμελήσεις να κάνεις κι ένα δώρο στον εαυτό σου. Το αξίζεις!

5. Πατινάζ σε υπαίθριο παγοδρόμιο

Τα υπαίθρια παγοδρόμια που στήνονται σε όλη την Αθήνα συμπληρώνουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης και προσφέρουν αμέτρητες στιγμές γέλιου, χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους! Τι λες; Θα κάνεις το βήμα… στον πάγο;

6. Νυχτερινές έξοδοι

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι στα καλύτερά της τέτοια εποχή. Το μόνο «δύσκολο» είναι να διαλέξεις ανάμεσα στις τόσες επιλογές!

7. Διαμονή σε ένα από τα υπέροχα διαμερίσματα της Phaedrus Living

Η καλή διαμονή κάνει το καλό ταξίδι! Για να απολαύσεις λοιπόν μια άνετη, πολυτελή διαμονή στην Αθήνα, κάνε έγκαιρα την κράτησή σου στο Phaedrus Living και επωφελήσου με 30% έκπτωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρήσιμες συμβουλές και λίστα με τα απαραίτητα για μια οργανωμένη και ομαλή μετακόμιση

Σκέφτεσαι να ανοίξεις κατάστημα λιανικού εμπορίου στην Αθήνα; Ξεκίνα από το ακίνητο!

Πλειστηριασμοί ακινήτων στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider