Έξυπνα τρικ για πακετάρισμα βαλίτσας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έξυπνα τρικ για πακετάρισμα βαλίτσας
Mικρά, έξυπνα τρικ, για πακετάρισμα χωρίς άγχος και παρατράγουδα!

Είσαι ο τύπος που για να πάει έστω και για ένα σύντομο ταξιδάκι, παραφορτώνει τις βαλίτσες του σε σημείο που φαίνονται έτοιμες να σκάσουν από στιγμή σε στιγμή; Έχεις επιλέξει ένα ονειρικό ξενοδοχείο, σε ένα από τα τόσα όμορφα μέρη της χώρας μας, για να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί θα αγχώνεσαι μήπως ανοίξεις τις αποσκευές σου και βρεις... συντρίμμια;

Αυτό το άρθρο γράφτηκε για σένα! Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για την επόμενη σου απόδραση, πάρε τις βαλίτσες σου, άνοιξέ τις με θάρρος και αυτοπεποίθηση και ακολούθησε αυτά τα μικρά, έξυπνα τρικ, για πακετάρισμα χωρίς άγχος και παρατράγουδα!

1. Αγάπησε τις θήκες οργάνωσης βαλίτσας

Θα σου λύσουν τα χέρια! Αυτές οι πρακτικότατες θήκες θα σε βοηθήσουν να μεγιστοποιήσεις το διαθέσιμο χώρο στις αποσκευές σου, να δεις το πακετάρισμα πιο… στρατηγικά, ακόμα και να οργανώσεις τα ρούχα σου ανά χρώμα ή ανά κατηγορία. Εννοείται ότι πέρα από την εξοικονόμηση χώρου, χρησιμοποιώντας τις θήκες οργάνωσης βαλίτσας θα μπορείς να βρεις και πιο εύκολα τα ρούχα που θέλεις όταν ανοίξεις τις αποσκευές σου φτάνοντας στον προορισμό σου.

2. Ξεκίνα το τύλιγμα

Όχι δώρων, αλλά… ρούχων! Με λίγα λόγια, τυλίγοντας τα περισσότερα ρούχα σου σε ρολό αντί να τα διπλώσεις, εξοικονομείς χώρο στη βαλίτσα και ταυτόχρονα, μειώνεις τα τσαλακώματα. Δοκίμασέ το και… θα μας ευχαριστείς αργότερα.

3. Αξιοποίησε τους πλαστικούς φακέλους αρχειοθέτησης για τα… πουκάμισά σου

Ναι, εκείνους που χρησιμοποιούσες στο σχολείο για να φυλάς μέσα τα φυλλάδια εργασίας σου. Απλά δίπλωσε το πουκάμισο κανονικά και τοποθέτησέ το μέσα στον πλαστικό φάκελο. Όχι για να το αρχειοθετήσεις, αλλά για να το κρατήσεις ατσαλάκωτο για περισσότερο χρονικό διάστημα!

4. Στρατηγική κατανομή του βάρους!

Και όμως: Στις αποσκευές σου δεν πρέπει να διαρρυθμίζεις τα ρούχα και τα αντικείμενα μόνο με βάση τον όγκο που καταλαμβάνουν. Σημαντικό ρόλο παίζει και το βάρος τους. Τοποθέτησε λοιπόν τα πιο βαριά σου υπάρχοντα στο κάτω μέρος της βαλίτσας – προς τα τροχάκια – για να είναι πιο σταθερές οι αποσκευές σου και να τις ελέγχεις πιο εύκολα στο αεροδρόμιο.

5. Απόφυγε τα ατυχήματα με μεμβράνες περιτυλίγματος

Τα σαμπουάν, τα μακιγιάζ, οι κρέμες κλπ. είναι πάντα επίφοβα όταν πιέζονται μέσα στις αποσκευές. Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως ανοίγοντας τη βαλίτσα σου στο ξενοδοχείο, τύλιξε τα καπάκια τους με μεμβράνη περιτυλίγματος πριν τα πακετάρεις.

6. Έχεις έξτρα θήκη γυαλιών; Κράτα την για τα καλώδια!

Φορτιστές, ακουστικά κλπ. μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε μια θήκη γυαλιών ηλίου, χωρίς να μπλέκονται σαν να μην υπάρχει αύριο.

7. Επαναχρησιμοποίησε έξυπνα τα άδεια μπουκάλια

Θες να πάρεις χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στη βόλτα σου ή στην παραλία, αλλά φοβάσαι από επίδοξους κλέφτες; Φύλαξέ τα σε άδεια μπουκάλια από αντηλιακό, ενυδατική κρέμα ή ότι άλλο σε βολεύει. Κανείς δεν θα υποψιαστεί τι κρύβει μέσα ένα αθώο μπουκαλάκι!

8. Κάνε τις αποσκευές σου... μοναδικές!

Και τέλος, μια έξτρα ιδέα, που θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη στο αεροδρόμιο. Βάλε τη δική σου πινελιά στις αποσκευές σου: Ένα αυτοκόλλητο, ένα πολύχρωμο αξεσουάρ, ή ότι άλλο θέλεις εσύ, για να τις κάνεις να ξεχωρίζουν εύκολα όταν θα τις ψάχνεις ανάμεσα σε δεκάδες άλλες βαλίτσες που θα γυρίζουν ανέμελα στον ιμάντα αποσκευών!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider