Apple Premium Partner γίνεται η iStorm – Νέες επενδύσεις και εγκαίνια του νέου καταστήματος στο The Mall Athens

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple Premium Partner γίνεται η iStorm – Νέες επενδύσεις και εγκαίνια του νέου καταστήματος στο The Mall Athens
Τι σηματοδοτεί η αναβάθμιση από Apple Premium Reseller σε Apple Premium Partner. Το επενδυτικό πλάνο της iStorm. Εγκαίνια με προσφορές στο Mall. Ανοδικά οι πωλήσεις των iPhones

Με ένα νέο κατάστημα στο The Mall Αthens, το 15ο που εντάσσεται στην δίκτυο, εγκαινιάζεται η αναβάθμιση της iStorm, σε Apple Premium Partner από Premium Reseller, γεγονός που μεταφράζεται και σε αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη. Η εν λόγω αναβάθμιση δε, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων του αμερικανικού κολοσσού στη χώρα μας, αναμένεται να οδηγήσει την εταιρεία, που εντάσσεται στον Όμιλο της Quest, και σε νέες επενδύσεις, που θα περιλαμβάνουν τόσο την ανακαίνιση των υφιστάμενων καταστημάτων όσο και το άνοιγμα νέων σε Ελλάδα και Κύπρο.

H ναυαρχίδα του Mall κάνει εγκαίνια το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

«Πρόκειται για το ανώτερο επίπεδο συνεργασίας που μπορεί να φτάσει ένας συνεργάτης λιανικής της Apple» ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας για την αναβάθμιση σε Apple Premium Partner, τονίζοντας ότι σηματοδοτεί την αναγνώριση του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας της iStorm και των ανθρώπων της από πλευράς του αμερικανικού κολοσσού». Συνοδεύεται δε, όπως εξήγησαν, από ακόμα πιο αυστηρά πρότυπα για τα καταστήματα αλλά και για την εξυπηρέτηση εντός αυτών. «Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος στο Mall, το οποίο κόστισε περίπου 500 χιλ. ευρώ, διήρκεσε σχεδόν έναν χρόνο και ο σχεδιασμός, τα έπιπλα, ακόμα και τα υλικά ήταν συγκεκριμένων προδιαγραφών από την Apple, ώστε να διευκολύνουν την αγοραστική εμπειρία του πελάτη μέσα στο χώρο του καταστήματος» επεσήμαναν.

Το κατάστημα το οποίο θα κάνει εγκαίνια το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, με μεγάλες προσφορές σε προϊόντα Apple - μέρος των προσφορών έχουν δημοσιευτεί στον ιστότοπο της iStorm - αλλά και με ένα «εορταστικό πρόγραμμα» που συνδυάζει προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα που είναι «φαν» του οικοσυστήματος της Apple, είναι ένα από τα 10 που υπάρχουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αποτελεί δε το πρώτο από τα καταστήματα της αλυσίδας iStorm που ακολουθεί τον σχεδιασμό των premium συνεργατών του αμερικανικού κολοσσού. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλος της Quest Συμμετοχών, Απόστολο Γεωργαντζή, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Εντός του Νοεμβρίου, θα αναβαθμιστεί το κατάστημα της iStorm στο Εμπορικό Κέντρο Cosmos στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει πλάνο ανακαίνισης και για τα υπόλοιπα καταστήματα 14 καταστήματα (10 σε Ελλάδα και 4 στην Κύπρο) αλλά και στόχος να ενταχθούν ακόμα πέντε στην αλυσίδα, σε ορίζοντα πενταετίας. Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί εκτός Αθηνών διατηρώντας καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και αυτή την περίοδο εξετάζεται το ενδεχόμενο ανοίγματος νέων καταστημάτων ακόμα και σε premium προορισμούς, όπως η Μύκονος.

Η προαναφερθείσα αναβάθμιση μάλιστα δεν περιορίζεται στα φυσικά καταστήματα. Περιλαμβάνει και τον επανασχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος της iStorm, με το νέο site, το οποίο ακολουθεί κι αυτό ειδικές προδιαγραφές που έρχονται απευθείας από τα κεντρικά του Κουπερτίνο, να εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024.

Αυξημένες οι πωλήσεις των iPhone φέτος

Η αναβάθμιση της iStorm σε Apple Premium Partner έρχεται σε μια περίοδο που οι πωλήσεις των προϊόντων Apple παρουσιάζουν ισχυρές επιδόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πωλήσεις του iPhone 15 κινούνται κατά 25% υψηλότερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όπου είχε κυκλοφορήσει το iPhone 14. Θετικός είναι δε και είναι ο ρυθμός ανάπτυξης για το σύνολο των προϊόντων που περιλαμβάνει το οικοσύστημα, παρότι η ευρύτερη αγορά ηλεκτρονικών ειδών συνεχίζει να δέχεται πιέσεις παγκοσμίως. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις των Mac κινούνται 7% υψηλότερα από πέρυσι, ενώ πλέον το 25% των iPhone users στην Ελλάδα διαθέτει ρολόϊ kai to 60% me 70% έχει Airpods.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Apple: Κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αλλά και πτώση στα έσοδα για ακόμα ένα τρίμηνο

Apple: Εντόπισε τα προβλήματα που προκαλούν υπερθέρμανση στο iPhone 15

Εκδήλωση Apple 2023: Η παρουσίαση του νέου iPhone 15 - Βίντεο

gazzetta
gazzetta reader insider insider