5 λόγοι για τους οποίους το Matepad 11 δεν είναι ένα ακόμα tablet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 λόγοι για τους οποίους το Matepad 11 δεν είναι ένα ακόμα tablet
Το έξυπνο πολυεργαλείο που ξεπερνά κάθε προσδοκία χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. 

Είναι γεγονός ότι η αγορά των tablets τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αλματώδη πρόοδο. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν φανατικό κοινό και δικαίως, καθώς αποτελούν την ιδανική (και πιο ευέλικτη) εναλλακτική ενός laptop, τον απόλυτο σύμμαχο για τις καθημερινές εργασίες που απαιτούν περισσότερες δυνατότητες από ένα smartphone.

Μέσα στο 2021 κυκλοφόρησαν πολλές προτάσεις, αλλά μόνο ένα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποτελεί πλέον τη μόνη σωστή επιλογή. Φυσικά αναφερόμαστε στο HUAWEI MatePad 11, ένα έξυπνο πολυεργαλείο που ξεπερνά κάθε προσδοκία και δίνει άλλο νόημα στη λέξη «tablet», χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

1) Μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία

Με ρυθμό ανανέωης στα 120 Hz, το HUAWEI MatePad 11 εγγυάται ομαλότερη οπτική εμπειρία για κάθε χρήση, από το σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέχρι το gaming και κάθε εργασία. Παράλληλα, η χρωματική γκάμα DCI-P32 κάνει την οθόνη του πλουσιότερη και πολύ πιο ζωντανή, μετατρέποντας την παρακολούθηση βίντεο σε πραγματική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HUAWEI MatePad 11 διαθέτει διπλή πιστοποίηση TUV Rheiniand. Αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρει όλα τα οφέλη φροντίδας των ματιών του μειωμένου μπλε φωτός χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τρόπους προβολής και χωρίς χρωματική μετάδοση.

Όσον αφορά τον ήχο, το ηχοσύστημα τετραπλού καναλιού στο HUAWEI MatePad 11 δημιουργεί έναν κόσμο ήχου στο δικό σας χέρι. Τα δυνατά, κυμαινόμενα μπάσα και οι καθαροί ανώτεροι ήχοι συντονίζονται από το Harmon Kardon, για να αναπαράγουν τους αγαπημένους σας ήχους, καθώς πρόκειται να ακουστούν.

2) Πρωτόγνωρη ευελιξία και άνεση

Χάρη στο HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς), μπορείτε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε πραγματικότητα, καθώς καταγράφει κάθε απόχρωση της κίνησής σας με μηδενική καθυστέρηση 2ms4. Κρατήστε σημειώσεις, απαντήστε σε μηνύματα, δημιουργήστε σχολιασμούς και σχεδιάστε τέλεια διαγράμματα, όλα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση.

Παράλληλα, ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών ανοίγει τον δρόμο για νέες δυνατότητες. Προσφέρει κλείδωμα παραθύρου που σας επιτρέπει να εργαστείτε σε δύο εργασίες στην ίδια εφαρμογή, ενώ το Mutli-Window σάς δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε έως και 4 εφαρμογές σε μία οθόνη.

Τέλος, το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο (που δίνεται δωρεάν για φέτος τις γιορτές) σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε με άνεση και ευκολία, απ' όπου κι αν βρίσκεστε.

3) Εμπειρία Μεγαλύτερης Προοπτικής

Το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει πιο εκτεταμένη προβολή, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσετε με τον φορητό υπολογιστή σας ως δευτερεύουσα οθόνη. Έτσι, μπορείτε να εργαστείτε σε δύο projects ταυτόχρονα, αλλά και να μεταφέρετε και αποθέστε εύκολα αρχεία μεταξύ των οθονών.

4) Ομαλή απόδοση ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες

Για τους λάτρεις του multitasking, η έξυπνη μηχανή προγραμματισμού πολλαπλών καναλιών μπορεί να μειώσει το χρόνο ολοκλήρωσης του συστήματος ακόμη και όταν εκτελούνται ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές. Το τσιπ QuakomnSnapdragon 865 7 nm είναι αυτό που εξασφαλίζει πάντα ομαλή απόδοση.

Να σημειωθεί επίσης ότι χάρη στο ενσωματωμένο πρωτόκολλο Wi-Fi 6, λαμβάνετε ευρύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και πιο σταθερές συνδέσεις για ατέλειωτο σερφάρισμα.

5) Μπαταρία που δεν θα σας προδώσει

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (12 ώρες συνεχούς εργασίας) και την τεχνολογία προσαρμογής ρυθμού των καρέ μπορείτε να δουλεύετε απρόσκοπτα όλη μέρα, χωρίς να ανησυχείτε.

Το HUAWEI MatePad 11 μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr. Διατίθεται με δώρο το Magnetic Keyboard (έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα
ή τα social media: Facebook: HuaweimobileGR - Instagram: huaweimobilegr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider