Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα HUAWEI store είναι γεγονός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα HUAWEI store είναι γεγονός
Ένας καινούριος τεχνολογικός παράδεισος είναι εδώ για αγορές και δώρα, όχι μόνο την εορταστική περίοδο, αλλά όλο το χρόνο!

Ένας καινούριος τεχνολογικός παράδεισος είναι εδώ για αγορές και δώρα, όχι μόνο την εορταστική περίοδο, αλλά όλο το χρόνο!

Καθετί που έχει να κάνει με την τεχνολογία, πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφού, τη σήμερον ημέρα, η εξοικείωση μαζί της είναι απαραίτητη. Όπως απαραίτητη είναι και η γνώση κι η ικανότητα για ηλεκτρονικές αγορές, για να αποφεύγεται κι η μεγάλη αναμονή στις ουρές, αλλά και ο συγχρωτισμός.

Άλλωστε, όταν όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορείς να έχεις ό,τι θες στην πόρτα σου στο «πι και φι», τότε αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό!

Και τι καλύτερο από ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για να εξερευνήσεις, ελέω κι εορτών, για να κάνεις ένα δώρο σε σένα ή και στα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Το HUAWEI store είναι εδώ και περιμένει να το επισκεφτείς!

Συναρπαστική εμπειρία αγορών

Αυτό που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα πληκτρολογήσεις www.huaweistore.gr στον browser σου είναι ο σύγχρονος και λειτουργικός σχεδιασμός του site. Κάτι, που προσφέρει μία απρόσκοπτη εμπειρία online shopping!

Η σελίδα είναι responsive τόσο σε laptop, όσο και σε smartphones, ώστε να μπορείς να γεμίσεις το καλάθι σου εύκολα και γρήγορα με τα προϊόντα της επιλογής σου. Επιπλέον, το check out των αγορών λειτουργεί το ίδιο απλά, χωρίς να δημιουργεί καμία καθυστέρηση!

Μέσα από το νέο huaweistore.gr δίνεται η δυνατότητα αγορών με την ευκολία των άτοκων δόσεων. Το καλύτερο; Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σου εντός δύο ημερών!

Τα προνόμια, όμως, δεν τελειώνουν εδώ! Όσοι επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν στο newsletter (εμφανίζεται σχετικό «παράθυρο» με την είσοδο στο site) και να κερδίσουν κουπόνι αξίας 20€ για επόμενη αγορά.

Christmas offers

Για όσους θέλουν να βρουν τρομερά κι «έξυπνα» δώρα, το HUAWEI store έχει φροντίσει για όλα! Μεγάλη ποικιλία από smartphones, laptops, smart watches και wearables σε περιμένουν με τρομερά μειωμένες τιμές!

Μεταξύ αυτών, το HUAWEI MateBook 14 11th i5/8G/512, το οποίο είναι στην μοναδική τιμή των 799€! Επίσης, μπορείς να εντυπωσιάσεις τον/την σύντροφό σου με το HUAWEI Nova 8i, να δώσεις στυλ στους φίλους σου με το HUAWEI Watch 3 Pro και εσύ να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική με τα HUAWEI FreeBuds 4.

Για ακόμα περισσότερα Christmas Offers, αρκεί ένα «κλικ» ΕΔΩ

Προϊόντα που... καίνε

Φυσικά, τα καλύτερα HUAWEI προϊόντα έχουν την τιμητική τους, καθώς με το που εισέλθει κάποιος στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τα βλέπει σε πρώτο πλάνο.

Όμως, κάνοντας ένα scroll στο HUAWEI store, υπάρχει κι η κατηγορία "hot products". Εκεί είναι συγκεντρωμένες όλες οι τάσεις, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Στην ειδική αυτή στήλη υπάρχουν οι καλύτερες προτάσεις της περιόδου, από smartphones, laptops, tablets, μέχρι wearables και accessories.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω:
Facebook | Instagram

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τα πέντε πράγματα που πρέπει να έχει ένα «έξυπνο» γραφείο

Μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος; Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι εδώ για σένα!

HUAWEI Watch GT 3: το smartwatch που απογειώνει κάθε στυλ

gazzetta
gazzetta reader insider insider