Μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος; Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι εδώ για σένα!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος; Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι εδώ για σένα!
Το νέο tablet της HUAWEI είναι εδώ για να σου «λύσει» τα χέρια! Εντυπωσιακά γραφικά και πιο γρήγορη απόκριση από ποτέ!

Το νέο tablet της HUAWEI είναι εδώ για να σου «λύσει» τα χέρια! Εντυπωσιακά γραφικά και πιο γρήγορη απόκριση από ποτέ!

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα tablets στην αγορά, άρχισαν να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην καρδιά των καταναλωτών. Μία «έξυπνη» συσκευή, που δεν «πιάνει» το χώρο ενός υπολογιστή, αλλά μπορείς σε αυτήν να εργαστείς, να ψυχαγωγηθείς και να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα, από όσα θα έκανες από την οθόνη του κινητού σου.

Για πολλούς, τη σήμερον ημέρα, ένα tablet είναι άκρως απαραίτητο. Από την δουλειά, μέχρι το σχολείο, το φροντιστήριο, αλλά ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου, τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό, είναι απείρως... άπειρα.

Γι' αυτό δεν έχει σημασία αν είσαι μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος. Ο... φορητός ψηφιακός βοηθός σου είναι πάντα εκεί για σένα! Για να κάνεις τα μαθήματά σου, για να βρεις λύσεις ή να ολοκληρώσεις τα projects σου, το tablet είναι το εργαλείο που θα σού λύσει τα χέρια!

Πόσω μάλλον, όταν πρόκειται για το νέο πολυεργαλείο HUAWEI MatePad 11, το οποίο βρίσκεται στην ελληνική αγορά και σε περιμένει! Είναι το πρώτο, που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz, για πιο εντυπωσιακά γραφικά και πιο γρήγορη απόκριση από ποτέ!

Οι λειτουργίες του είναι ολοκαίνουριες, χάρη στο HarmonyOS, η νέα επιφάνεια εργασίας του είναι πιο οργανωμένη από ποτέ κι είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία, για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών - από smartphone έως υπολογιστές - για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα!

Νέα επιφάνεια εργασίας

Η επιφάνεια εργασίας του HUAWEI MatePad 11 διαθέτει ολοκαίνουριο design, το οποίο εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σε ένα καθαρό, οργανωμένο περιβάλλον χρήσης. Το νέο Bottom Dock δείχνει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, προκειμένου να εντοπίζεις εύκολα τις εφαρμογές σου, χωρίς ταλαιπωρία.

Τα νέα Service Widgets μπορούν επίσης να εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να σου επιτρέπουν να έχεις πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής, χωρίς να ανοίγεις ο ίδιος τις εφαρμογές. Αυτά τα widgets μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμα, ώστε οι χρήστες να εξατομικεύουν τη συσκευή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το μολύβι που δύσκολα θα αποχωριστείς

Αν νιώθεις ότι τα μολύβια σε κουράζουν, αυτό θα το λατρέψεις! Bonus, ότι δεν χρειάζεται... ξύσιμο και σβήνεις πανεύκολα! Το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) που συνοδεύει το HUAWEI MatePad 11, θα σε κάνει να νιώθεις λες και... ζωγραφίζεις, πηγαίνοντας τη δημιουργικότητά σου σε άλλο επίπεδο! Σε άψογη συνεργασία με την εντυπωσιακή οθόνη 120 Hz, η γραφίδα ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα, με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου.

Διαθέτει νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό delay και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση. Εμπνευσμένο από τη σχεδίαση της οπίσθιας όψης των πολυτελών ρολογιών, η νέα διαφανής μύτη της γραφίδας αποδίδει αιχμηρή υφή για καλύτερη εμπειρία γραφής. Σε συνδυασμό με το HUAWEI MatePad 11, το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) έχει χαμηλό delay έως και 2ms, το οποίο μαζί με το υψηλό refresh rate της οθόνης FullView, προσφέρει τόσο αποκριτική, συνεπή και αυθεντική εμπειρία γραφής που δεν συναντά κανείς σε κανένα άλλο tablet της αγοράς!

Η σύνδεση και η φόρτιση της γραφίδας με το tablet είναι επίσης πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μετακινήσεις τη γραφίδα δίπλα στο HUAWEI MatePad 11, για να το συνδέσεις μαγνητικά και να ξεκινήσεις και τις δύο διαδικασίες. Το νέο HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) υποστηρίζει ένα εύρος καινοτόμων λειτουργιών αλληλεπίδρασης, συμπεριλαμβανομένου του HUAWEI FreeScript, το οποίο μετατρέπει σε πραγματικό χρόνο το χειρόγραφο σε ψηφιακό κείμενο! Υποστηρίζει, επίσης, διπλό πάτημα, έτσι ώστε η γραφίδα να λειτουργεί και ως γόμα, Instant Shape, Instant Table και άλλα.

Λεία εικόνα, πανέμορφη απόδοση

Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο tablet της Huawei που υποστηρίζει refresh rate 120 Hzμ, όπως προαναφέρθηκε. Λειτουργώντας με υψηλότερο refresh rate, από πολλά άλλα tablet στην αγορά, το νεότερο HUAWEI MatePad παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά, όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου.

Κι επειδή σίγουρα δεν το χρειάζεσαι μόνο για δουλειά, αλλά και για ψυχαγωγία, μπορείς να απολαύσεις βίντεο και παιχνίδια με υψηλό frame rate, καλύτερη εικόνα, με περισσότερες λεπτομέρειες, και να «βυθιστείς» σε ρευστά γραφικά. Επιπλέον, κατά το scrolling σε ιστοσελίδες και έγγραφα, το περιεχόμενο φορτώνεται γρήγορα. Χάρη στο εντυπωσιακό refresh rate της οθόνης, το tablet επιτρέπει επίσης ιδιαίτερα υψηλή απόκριση στο χειρόγραφο. Η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά επιπλέον στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

Με το νέο HUAWEI MatePad 11 που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη. Έτσι, η δουλειά που έχεις να κάνεις, όποια και να είναι αυτή, δεν θα σου φανεί ποτέ ξανά βαρετή.

Το πληκτρολόγιο που θα σε... μαγνητίσει

Φυσικά, θα έρθουν και στιγμές που θα επιθυμήσεις και τον «κλασικό» τρόπο γραφής σε ένα tablet και δεν θα σου είναι αρκετή μόνο η οθόνη αφής. Γι' αυτό και υπάρχει το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, το οποίο είναι συμβατό με το HUAWEI MatePad 11.

Το νέο αυτό ασύρματο πληκτρολόγιο δημιουργήθηκε, για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία γραψίματος, σε ένα full-size πληκτρολόγιο, όποτε κι αν το χρειαστείς. Το κάλυμμά του είναι ανθεκτικό κι ελαφρύ και προστατεύει το μπροστινό και πίσω μέρος του tablet σου. Απλά ακουμπάς το tablet σου επάνω και αρχίζεις να γράφεις. Τόσο απλά!

Οι νέες του τεχνολογίες σε κάνουν να ξεχάσεις διακόπτες, βύσματα και ζευγοποίηση, με αποτέλεσμα να έχεις την πιο εύχρηστη και «έξυπνη» συσκευή, που σου προσφέρει αυξημένη αποδοτικότητα. Με περισσότερες από 40 συντομεύσεις για λογισμικό και λειτουργικό σύστημα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάνεις μια πολύπλοκη επεξεργασία, γραφήματα και άλλες εργασίες, πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το συνδέεις μαγνητικά στο tablet σου για γρήγορη ρύθμιση και στη συνέχεια το πληκτρολόγιο θα αντιστοιχιστεί και θα φορτιστεί αυτόματα. Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία μαγνητικής επαγωγής, το tablet θα «ξυπνήσει» αμέσως όταν ανοίξει η θήκη του πληκτρολογίου και θα τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας όταν είναι κλειστό.

Το multi-tasking ανεβαίνει level

Η αλήθεια είναι πως όσο πιο πολλές δυνατότητες μας προσφέρει πλέον μια ψηφιακή συσκευή, τόσο καλύτερα. Και με το HUAWEI MatePad 11, το multi-tasking πάει σε άλλο επίπεδο!

Η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει πλέον σε tablet και υπολογιστή να αλληλεπιδρούν, προσφέροντας τρεις λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους!

Η λειτουργία Mirror επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet, μετατρέποντας το tablet σε επιφάνεια σχεδίασης, που μπορεί να συνδυαστεί με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα καλλιγραφικά έργα.

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι στο γραφείο μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία Extend Mode και να αποκτήσουν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, απολαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Η καινοτόμος λειτουργία Collaborate Mode επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.

Επίσης, η ολοκαίνουργια λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει ταυτόχρονα την εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών. Υποστηρίζει, ακόμη, δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows), για πιο αποτελεσματικό multi-tasking. Όταν δεν χρειάζονται, τα παράθυρα μπορούν να αποθηκευτούν στο App Bubble, για εύκολη πρόσβαση, όποτε προκύψει ανάγκη.

Το αναβαθμισμένο App Multiplier επιτρέπει την εκτέλεση δύο εργασιών ξεχωριστά σε μία εφαρμογή, χάρη στη νέα λειτουργία κλειδώματος παραθύρου που υποστηρίζει παράλληλες και ανεξάρτητες λειτουργίες στα δύο παράθυρα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείς μια εφαρμογή αγορών, μπορείς να ανοίξεις ξεχωριστά παράθυρα για δύο διαφορετικά προϊόντα και να τα συγκρίνεις. Ή μπορείς να γράψεις ένα email στο αριστερό παράθυρο και να απαντήσεις στα μηνύματά σου στο δεξί παράθυρο, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της εργασίας σου! Από τον Ιούνιο του 2021, σχεδόν 4.000 εφαρμογές έχουν υιοθετήσει το App Multiplier για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών τους στο tablet.

«Σκέφτεται» τα μάτια σου...

Καλά όλα τα άλλα, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα, εξίσου σημαντικό, ειδικά αν περνάς πολλές ώρες της ημέρας μπροστά σε μια οθόνη. Το HUAWEI MatePad 11, εκτός από την ικανότητα απόδοσης απίστευτων χρωμάτων, έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την έκθεση των χρηστών στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια. Το tablet έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και TÜV Rheinland Flicker Free, εγγύηση πως η όραση προστατεύεται, ακόμη και μετά από... ατελείωτες ώρες εργασίας στο tablet!

...και «γλυκαίνει» τα αυτιά σου

Ένα ακόμα στοιχείο που τσεκάρουμε όλοι, ειδικά αν πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιούμε συνέχεια, είναι κι ο ήχος. Το νέο HUAWEI MatePad 11 προσφέρει συναρπαστική εμπειρία ήχου με ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών. Το ισχυρό ενσωματωμένο ηχοσύστημα προσφέρει γεμάτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Το ηχοσύστημα έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί από τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζοντας ότι οι ήχοι που παράγονται από τα ηχεία είναι πιστοί στο υλικό προέλευσης.

Έχεις και δώρο!

Η HUAWEI σκέφτεσαι εσένα που θέλεις να... ανανεωθείς με το MatePad 11 και φροντίζει να σου κάνει δύο τρομερά δώρα! Από τη μία το M-Pencil και από την άλλη το Magnetic Keyboard, για να απολαύσεις ολοκληρωμένα την εμπειρία του φοβερού αυτού tablet. Θα το βρεις στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

Photo credits: HUAWEI

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σύντομα στον «αέρα» το νέο e-shop της HUAWEI!

HUAWEI: Ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια οι χρήστες του Harmony OS 2

5 λόγοι για να βάλετε τα Huawei FreeBuds 4i στη ζωή σας

gazzetta
gazzetta reader insider insider