Μια νέα υπηρεσία λανσάρει το efood - Εμπλουτίζεται και με προϊόντα μίνι μάρκετ

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μια νέα υπηρεσία λανσάρει το efood - Εμπλουτίζεται και με προϊόντα μίνι μάρκετ

Μια νέα υπηρεσία για τους χρήστες της πλατφόρμας του λανσάρει το e-food σε μια προσπάθεια να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα των «έγκλειστων» καταναλωτών, η οποία διογκώνεται όσο περνά ο καιρός και παραμένει η υγειονομική κρίση.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου blog της θυγατρικής της Delivery Hero, το e-food κάνει το ντεμπούτο του και στην κατηγορία μίνι μάρκετ, ξεκινώντας πιλοτικά από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής και με στόχο στο επόμενο διάστημα να διευρύνει τις περιοχές που θα καλύπτει.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 08:30 έως τις 22:30, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, το efood ενεργοποιεί και την «υπερταχεία παράδοση» των 1000 και πλέον προϊόντων της πλατφόρμας , τα οποία θα παραδίδονται στο σπίτι των καταναλωτών εντός 25 λεπτών.

Η επέκταση στα μίνι μάρκετ αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην επέκταση των υπηρεσιών του e-food, που ξεκίνησαν την προηγούμενη Άνοιξη με τη συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης και εμπλουτίστηκαν στη συνέχεια με ακόμα περισσότερες κατηγορίες delivery, όπως ζαχαροπλαστεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κάβες, αρτοποιεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider