25 δισ. έχουν βγάλει οι Ευρωπαίοι προγραμματιστές από την Apple

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
25 δισ. έχουν βγάλει οι Ευρωπαίοι προγραμματιστές από την Apple
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι πελάτες έχουν κατεβάσει και παίξει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια επεισόδια 650.000 Podcasts της Apple.

Περί τα 25 δισ. έχουν βγάλουν οι προγραμματιστές της Ευρώπης από το λανσάρισμα του App Store το 2008 μέχρι σήμερα, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του τμήματος μουσικής της εταιρείας, Όλιβερ Σούσερ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό blog, Macerkopf.

«Όπως ανακοινώσαμε ήδη από τον Ιανουάριο τα κέρδη των προγραμματιστών του App Store φτάνουν τα 120 δισ. δολάρια. Τα έσοδα των προγραμματιστών της Ευρώπης μόλις πέρασαν τα 25 δισ. δολάρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε η # 1 υπηρεσία streaming μουσικής στις ΗΠΑ και η κορυφαία μουσική υπηρεσία παγκοσμίως στο iPhone. Επιλέον όσον αφορά τα podcast οι πελάτες μας έχουν κατεβάσει και ακούσει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια επεισόδια 650.000 ενεργών εκπομπών σε Podcasts της Apple».

Ο Σούσερ σημείωσε επίσης ότι οι πελάτες έχουν κατεβάσει και παίξει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια επεισόδια 650.000 Podcasts της Apple.

Επιπλέον τόνισε οτι στόχος της εταιρείας είναι το τμήμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Apple Pay και iCloud storage, να γίνει μια επιχείρηση των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Μάλιστα διευκρίνισε πως η υπηρεσία μουσικής της Apple, Apple Music, μετρά μέσα σε τέσσερα χρόνια, οπότε και ξεκίνησε, 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι θα λάβουν «ραβασάκια» με φόρους από το… παρελθόν

Θα προπληρώσει αν βγει στις αγορές - Η διπλή επιτυχία της ΓΕΚ - Η ΑΜΚ της Trastor

Ο «τελικός» της πρώτης κάλπης για τη ΝΔ - Η παραίτηση με «σαμαρικό άρωμα» - Τα 1.076 νέα λεωφορεία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider