ΕΛΣΤΑΤ: Οι κενές θέσεις εργασίας αυξήθηκαν κατά 115,6% στο α' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Οι κενές θέσεις εργασίας αυξήθηκαν κατά 115,6% στο α' τρίμηνο
Αύξηση 115,6% κατέγραψε ο αριθμός των Κενών Θέσεων Εργασίας στο σύνολο της οικονομίας, εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των

Αύξηση 115,6% κατέγραψε ο αριθμός των Κενών Θέσεων Εργασίας στο σύνολο της οικονομίας, εκτός από τον πρωτογενή τομέα και τις δραστηριότητες των νοικοκυριών κατά το α' τρίμηνο 2024.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο αριθμός των Κενών Θέσεων Εργασίας στο α' τρίμηνο διαμορφώθηκε στις 70.826 έναντι 32.850 κενών θέσεων εργασίας στο α' τρίμηνο του 2023.

Στην αντίστοιχη σύγκριση μεταξύ α' τριμήνου 2023 και του α' τριμήνου 2022 είχε καταγραφεί αύξηση των κενών θέσεων εργασίας κατά 97,9%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άδεια: Τι γίνεται αν δεν την πάρεις εντός του έτους - Τι αλλάζει από το 2026 και τι μπορεί να απαιτήσεις από τον εργοδότη

Λιανεμπόριο: Οι ξένες αλυσίδες που αναδιαμορφώνουν το σύγχρονο shopping

Φθηνή θέρμανση στο εξοχικό: Τρόποι για να μην «καίει» χρήματα τον χειμώνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider