ΑΑΔΕ: 651 έλεγχοι ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου σε όλη την Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: 651 έλεγχοι ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου σε όλη την Ελλάδα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Εντοπίστηκαν 182 επιχειρήσεις με φορολογικές παραβάσεις.

Μια συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων, σε 651 σημεία, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, πραγματοποίησαν 100 ομάδες ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ελέγχθηκαν επιχειρήσεις των κλάδων παραγωγής και εμπορίας γλυκισμάτων και αρτοσκευασμάτων (ζαχαροπλαστεία κλπ), εμπορίας φυτών και ειδών δώρου (ανθοπωλεία), παροχής καλλωπιστικών υπηρεσιών (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής), λιανικού εμπορίου ενδυμάτων και υποδημάτων, εμπορίου κοσμημάτων, καθώς και εστίασης.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος περισσότερες από 100 ομάδες ελεγκτών, με κεντρικό συντονισμό από την Αίθουσα Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ.

Οι έλεγχοι, αυτή τη φορά, έδειξαν μεγαλύτερη συμμόρφωση σε σχέση με το παρελθόν. Σχεδόν τα 3/4 των επιχειρήσεων εφάρμοζαν κανονικά τον νόμο, εκδίδοντας και διαβιβάζοντας αποδείξεις.

Εντοπίστηκαν 182 επιχειρήσεις με φορολογικές παραβάσεις, με το ποσοστό παραβατικότητας να φτάνει στο 28%. Σε 6 από αυτές, σε Αττική, Πάτρα, Ρόδο και Κομοτηνή, μπήκε λουκέτο για 48 ώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η απόβαση των Κυρανάκη - Κεραμέως στην έδρα Σαμαρά - Η πολιτική μοναξιά του Τσίπρα - Το ραντεβού Στέφανου - Άδωνι

«Σπίτι μου 3»: Στεγαστικά δάνεια με μειωμένο επιτόκιο σε νέους και νοικοκυριά χαμηλού ή μεσαίου εισοδήματος

Εντεκάδα από... χρυσάφι - Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider