ΔΥΠΑ: Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η δεύτερη εκδήλωση «JobReady by DYPA»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΥΠΑ: Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η δεύτερη εκδήλωση «JobReady by DYPA»
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με αναλυτική παρουσίαση των workshops και των ομιλιών, βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/storage/2o-jobready-programma.pdf.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση «JobReady by DYPA» το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 210437, Αθήνα, στάση μετρό Μεταξουργείο), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στα «JobReady» της ΔΥΠΑ οι πολίτες που ψάχνουν δουλειά, καθώς και όσοι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια και ομιλίες από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ και επιχειρηματίες, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές και οριζόντιες δεξιότητές τους (soft skills) και θα προετοιμαστούν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με αναλυτική παρουσίαση των workshops και των ομιλιών, βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/storage/2o-jobready-programma.pdf.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη βελτίωση βιογραφικού, την προετοιμασία συνεντεύξεων, την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας, την ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και τη διαμόρφωση business plan.

Στο «JobReady» της 17ης Φεβρουαρίου 2024, στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα μιλήσουν για χρήσιμα εργαλεία δημιουργίας πλάνου σταδιοδρομίας, καθώς και για το σωστό επαγγελματικό προφίλ.

Παράλληλα, εργοδότες, που βρήκαν, μέσω της ΔΥΠΑ, την κατάλληλη υποστήριξη και δημιούργησαν δικές τους επιχειρήσεις, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους, τη σημασία της συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας και τους τρόπους αξιοποίησής της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki, ενώ για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΣΥ: Άμεσα το ΦΕΚ για τους 4.000 εργαζομένους μέσω ΔΥΠΑ

Υπ. Εργασίας: Υπεγράφη η ΚΥΑ για το πρόγραμμα επιδότησης 1.300 μακροχρόνια ανέργων ύψους 31,2 εκατ. ευρώ

Μητσοτάκης: Ευκαιρία για άλμα στις οικονομικές σχέσεις με τη Σερβία – Σημαντικές συνέργειες σε μεταφορές, ενέργεια και τράπεζες

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider