Παραιτήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραιτήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος
Ο Όμηρος Τσάπαλος υπήρξε ο πρώτος Εκπρόσωπος Τύπου του μεγαλύτερου δημόσιου Οργανισμού της χώρας, θέση όπου κατείχε τα τελευταία 2 χρόνια μαζί με την θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Φορέα

Την παραίτηση του από την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΦΚΑ υπέβαλε σήμερα ο Όμηρος Τσάπαλος, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην Α΄ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία.

Ο Όμηρος Τσάπαλος υπήρξε ο πρώτος Εκπρόσωπος Τύπου του μεγαλύτερου δημόσιου Οργανισμού της χώρας, θέση όπου κατείχε τα τελευταία 2 χρόνια μαζί με την θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Φορέα.

Για το στενό συνεργάτη του ο Διοικητής του ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής τόνισε : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμηρο Τσάπαλο για την θετική συνεισφορά του στην προβολή και επικοινωνιακή υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια στον ΕΦΚΑ. Ανταπεξήλθε στο ακέραιο στα καθήκοντα του λειτουργώντας παράλληλα ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των ΜΜΕ και του Φορέα για μια σειρά από υποθέσεις που αφορούσαν τους ασφαλισμένους. Του εύχομαι καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τον Διοικητή του ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή για την εμπιστοσύνη τους. Οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν στην κοινωνική ασφάλιση ήταν πρωτόγνωρες με αποκορύφωμα την έκδοση 570.000 εκκρεμών κύριων συντάξεων μέσα σε 27 μήνες, την λειτουργία του ενιαίου αριθμού εξυπηρέτησης 1555 όπου έχει εξυπηρετήσει ήδη 5,6 εκατ. κλήσεις πολιτών και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρία μέσω των Ψηφιακών ΚΕΠΑ. Θα συνεχίσω να μάχομαι για τον ευάλωτο, τον συνταξιούχο, τον μισθωτό, την εργαζόμενη μητέρα, τον ανάπηρο συμπολίτη μας», τόνισε ο κ. Τσάπαλος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider