Ρόδος: Πρόστιμα 107.250 ευρώ για προϊόντα-«μαϊμού» σε 9 επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρόδος: Πρόστιμα 107.250 ευρώ για προϊόντα-«μαϊμού» σε 9 επιχειρήσεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πρόστιμα συνολικού ύψους 107.250 ευρώ επέβαλε, για παρεμπόριο, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 107.250 ευρώ επέβαλε, για παρεμπόριο, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στελέχη της ΔΙΜΕΑ πραγματοποίησαν χθες και σήμερα ελέγχους σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 15.996 τεμάχια απομιμητικών εμπορευμάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε εννέα επιχειρήσεις συνολικού ύψους 107.250 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μεγαλοοφειλέτες: Ποιοι μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» - Πώς γλιτώνουν τα «μανταλάκια»

Η κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλάζει πίστα - Η αφρόκρεμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση Τσίπρα - Η σέλφι που σήκωσε σκόνη

Εξοχική κατοικία: Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί την top επιλογή για «ξένα πορτοφόλια»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider