Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ: 75 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας το Σάββατο 16/4

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ: 75 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας το Σάββατο 16/4
Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 75 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η 4η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 75 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ενδεικτικά, συμμετέχουν επιχειρήσεις από τους κλάδους εμπορίου, τεχνικών υπηρεσιών, ναυτιλίας, τουρισμού, υπηρεσιών υγείας, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ψηφιακού μάρκετινγκ, logistics, facility management, εκπαίδευσης, υπηρεσιών φύλαξης και συστημάτων ασφαλείας, κ.α.

Για να δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και τις ειδικότητες που αναζητούν, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.oaed.gr/storage/news/hmera-karieras-peiraias-2022/etairies-idikothtes-4i-hmera-karieras-oaed-stadio-irhnhs-filias-piraias.pdf

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-peiraias-2022

Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι πληρωμές από  υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 11-15 Απριλίου

ΟΑΕΔ: Εκτός λίστας 40.000 άνεργοι από το καλοκαίρι - Τι προνόμια χάνουν με την διαγραφή τους

ΟΑΕΔ: Τη Δευτέρα ανοίγει ο Γ΄ κύκλος του προγράμματος επιδότησης εργασίας 5.000 ανέργων

gazzetta
gazzetta reader insider insider