Αιτήσεις για 349 προσλήψεις - εξπρές σε 4 δήμους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιτήσεις για 349 προσλήψεις - εξπρές σε 4 δήμους
Στην πρόσληψη συνολικά 349 νέων εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσουν μέσα στον Αύγουστο τέσσερις μεγάλοι δήμοι.

Στην πρόσληψη συνολικά 349 νέων εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσουν μέσα στον Αύγουστο τέσσερις μεγάλοι δήμοι.

Δήμος Πειραιά

Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, συνολικά 204 ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Δήμος Πειραιά.

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν κυρίως Οδηγούς, Χειριστές μηχανημάτων, Τεχνίτες και Εργάτες.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ∆Ε/ΥΕ και να την υποβάλουν µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην διεύθυνση: ∆ήµος Πειραιά, ∆ραγάτση 12, Τ.Κ.18535, Πειραιάς, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, 6ος όροφος, Γραφείο 12, υπόψη κας Μοίρου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2132022250 και 56).

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 82 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών/Καθαριστριών σχολικών μονάδων μερικής απασχόλησης θα προχωρήσει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, για τις ανάγκες καθαρισμού των σχολικών μονάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 8/2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021.

Δήμος Πετρούπολης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 41 ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων θα προχωρήσει ο Δήμος Πετρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 3/2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Δήμος Ξάνθης

Είκοσι δύο άτομα για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντικαταβολών και σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προσλάβει ο Δήμος Ξάνθης, για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 5 ΔΕ Οδηγοί, 2 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων και 15 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην
διεύθυνση: Δημαρχείο Ξάνθης - Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ 67132, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών - Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κ. Ταταρίδου Ελένης και κ. Ιορδανίδου Παρθένας (τηλ. επικοινωνίας : 2541028398).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider