Ανοιχτοί οι θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Αθηναίων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανοιχτοί οι θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Αθηναίων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πού μπορούν να απευθυνθούν οι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.

Ανοιχτοί σε 24ωρη βάση θα παραμείνουν μέχρι και τη Δευτέρα οι θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Αθηναίων, λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν ανοικτοί θερμαινόμενοι χώροι στις Λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου και Πανόρμου (Πανόρμου & Βαθέος 25-2106459890), καθώς και στον 1ο όροφο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας 35-210 5149940, 210 5157553).

Επίσης, σε συνεννόηση-συνεργασία των Ιατρών του Κόσμου με τον Δήμο Αθηναίων, θα λειτουργήσει υπνωτήριο στην οδό Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος, ενώ συνεργεία και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα κάνουν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, διανέμοντας ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης και ενημερώνοντας για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων.

Σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ (210-5246515-16) για να δέχεται αναφορές πολιτών σχετικά με αστέγους που χρειάζονται βοήθεια. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην γραμμή επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων, 1595 προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «ό,τι είπαμε, το κάναμε» του Κυριάκου - O «διάλογος» Άδωνι-Χατζηδάκη - H καρατόμηση Πολάκη για χάρη του Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωση για το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»

Γιατί ο Τραμπ ανέβασε συνέντευξη του Στ. Παπασταύρου στο Truth Social

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider