Προχωρούν τα σχέδια αλλαγής στην εμπορική πολιτική της ΔΕΗ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προχωρούν τα σχέδια αλλαγής στην εμπορική πολιτική της ΔΕΗ
Η επιχείρηση εισέρχεται επισήμως και στον κλάδο του φυσικού αερίου.

Με νέα προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν και φυσικό αέριο, ένα ευέλικτο σύστημα διακανονισμού οφειλών και αναθεωρημένη εκπτωτική πολιτική εξελίσσει η ΔΕΗ το σχέδιο αλλαγής πολιτικής, κάτι που είχε εξαγγείλει από το Σεπτέμβριο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Γιώργος Στάσσης.

Στο πλαίσιο της νέας εμπορικής της πολιτικής και δεδομένου ότι η επιχείρηση θα επιδιώξει να κρατήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε σχέση με το 50%, η διοίκηση της εταιρείας αναζητά κίνητρα τα οποία θα επιτρέψουν να διατηρήσει τους «καλούς» πελάτες.

Ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή το απλούστερο και αυτοματοποιημένο σύστημα διακανονισμού οφειλών , το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει χαμηλότερες προκαταβολές ενώ η ΔΕΗ προχωρά σε εκπτώσεις, οι οποίες αν και δεν σχετίζονται με την έκπτωση συνέπειας (τουλάχιστον για την ώρα) αφορούν σε νέα προγράμματα που σχετίζονται με την είσοδο της επιχείρησης στην αγορά φυσικού αερίου.

Αυτή την εβδομάδα, η επιχείρηση εισέρχεται επισήμως και στον κλάδο του φυσικού αερίου με νέα προγράμματα για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες ενώ προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις 15% για τους πελάτες που θα επιλέξουν φυσικό αέριο.

Συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα της επιχείρησης είναι τα εξής: «Αυτόνομο ΑΠΛΟ», Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο ΑΠΛΟ», Πρόγραμμα «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold», Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold», Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold»,Πρόγραμμα «Αυτόνομο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold», Πρόγραμμα «Επαγγελματικό ΑΠΛΟ», Πρόγραμμα «Επαγγελματικό EFFECTIVE-24 Gold».

Οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο χρέωσης, σύνδεσης, τα δικαιολογητικά και τις λεπτομέρειες για το κάθε πρόγραμμα στη νέα ιστοσελίδα της ΔΕΗ για το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider