Κύκλοι υπουργείου Εργασίας: Δεν εξετάζεται τιτλοποίηση οφειλών στα Ταμεία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κύκλοι υπουργείου Εργασίας: Δεν εξετάζεται τιτλοποίηση οφειλών στα Ταμεία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Διαψεύδουν το ενδεχόμενο τιτλοποίησης οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία κύκλοι του υπουργείου Εργασίας.

Δημοσιεύμα που έκανε λόγο για ενδεχόμενο σχέδιο τιτλοποίησης οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία διαψέδουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων, η οποία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, είναι η τελευταία, η μοναδική και η πιο ευνοϊκή για όλους, ώστε να ρυθμίσουν τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία.

Παραπέμπουν δε στην πρόσφατη και ρητή δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού από βήματος ΔΕΘ ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους και ότι δεν θα υπάρξει άλλη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές διαφορές: Παράταση έως τέλος του έτους για εξώδικη επίλυση - Εκπτώσεις έως 75%

Οι παγίδες στο ΠΑΣΟΚ με τη συνταγματική αναθεώρηση - Μητσοτάκης και Σαμαράς στην κηδεία του Ταγαρά - Οι ψίθυροι για Φάμελλο

Β. Μαρινάκης: «Καλύτερα να πληρώνουμε διόδια στα Στενά του Ορμούζ από το να κλείσουν»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider