Θ. Κονιστής: «To‘’Eco-Fest 2020’’ ανταποκρίνεται στο DNA της VW»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θ. Κονιστής: «To‘’Eco-Fest 2020’’ ανταποκρίνεται στο DNA της VW»
Ο Εμπορικός Διευθυντής της Kosmocar-VW, Θανάσης Κονιστής, προσκαλεί τους φίλους της αυτοκίνησης και των καινοτόμων τεχνολογιών να επισκεφθούν το ‘’Eco-Fest 2020’’ στο Γκάζι και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις!

H Volkswagen μετεξελίσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς σε μία εταιρεία με πράσινο DNA και έμφαση στις εναλλακτικές μορφές μετακίνησης. Αυτό δεν ισχύει μόνον στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα όπου εκπροσωπείται από τον όμιλο της Kosmocar. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία της VW εκδηλώσεις το ‘’Eco-Fest 2020’’, στο οποίο είναι μεγάλος χορηγός η Kosmocar μαζί με τις τρεις μάρκες της, δηλαδή τη Volkswagen, την Audi και τη Skoda. Το insider μίλησε με τον Εμπορικό Διευθυντή της Kosmocar-VW, κ. Θανάση Κονιστή, για να μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή της μάρκας στο εφετινό ‘’Eco-Fest’’.

Ερ.: Ποιοι λόγοι σας ώθησαν, ώστε να συμμετάσχετε στο ‘’Eco-Fest 2020’’;

Απ.: Κατ' αρχήν να πούμε για τη Vοlkswagen ότι είναι ουσιαστικά η τρίτη χρονιά, που συμμετέχει ενεργά στην ίδια εκδήλωση.Τις προηγούμενες δύο χρονιές έγινε στο Ζάππειο, αυτή τη χρονιά αλλάζει χώρο, γίνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα διαρκέσει τρεις μέρες ενώ τις προηγούμενες δύο φορές ήταν ημερήσιο συνέδριο. Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία ως Κοsmocar συνολικά, αλλά και εμείς ειδικότερα σαν μάρκα Volkswagen, να δείξoυμε στο ευρύ κοινό όλες τις προτάσεις μας, που έχουν να κάνουν με εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Ερ.: Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Απ.: Σαφέστατα σημαίνει αυτοκίνητα φυσικού αερίου τα οποία ήδη πουλάμε εδώ και τουλάχιστον 7-8 χρόνια εμείς στην ελληνική αγορά. Θυμίζω ότι η Vοlkswagen ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία ξεκίνησε να πουλάει αυτοκίνητα φυσικού αερίου στην Ελλάδα με το eco-Up και στη συνέχεια με το Gοlf TGI και πριν από δύο περίπου χρόνια με το PoloTGI. Kαι βεβαίως κάτι που έρχεται πάρα πολύ γρήγορα και πιστεύουμε ότι η Vοlkswagen μπαίνει μπροστά σε αυτή τη νέα τάση της αυτοκίνησης, που έχει να κάνει με την ηλεκτροκίνηση. Άρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για την ανάπτυξη της μάρκας στα επόμενα χρόνια, θα είναι παρόντα στο ‘’Eco-Fest 2020’’.

Ερ.: Ποια ηλεκτρικά μοντέλα σας θα δούμε στο ‘’Eco-Fest 2020’’;

Απ.: Θα έχουμε τη δυνατότητα να δείξουμε τόσο το e-Up! με την αυξημένη αυτονομία των 260 χιλιομέτρων, όσο και το ηλεκτρικό e-GOLF με αυτονομία που ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα. Και μάλιστα όχι μόνο να τα δείξουμε, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία οι επισκέπτες του ‘’Εco-Fest 2020’’ να τα οδηγήσουν κιόλας. Άρα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουμε αυτές τις δύο προτάσεις. Θα έχουμε επίσης και το Plug-in υβριδικό PASSAT GΤE, το οποίο προσφέρει μία δυνατότητα αμιγούς κίνησης ηλεκτρικά για περίπου 56 χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορεί κάποιος καθημερινά να κάνει της μετακινήσεις του ηλεκτρικά και να λειτουργεί υβριδικά όποτε η μπαταρία δεν είναι φορτισμένη, άρα θα έχουνε την ευκαιρία οι επισκέπτες να δουν και αυτό το αυτοκίνητο. Όσον αφορά στα αυτοκίνητα φυσικού αερίου θα έχουμε εκεί το eco-Up!, το Polo TGI το οποίο είναι μία πολύ σύγχρονη πρόταση στα αυτοκίνητα της κατηγορίας του Polo με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης και επίσης θα έχουμε και από το κομμάτι των επαγγελματικών οχημάτων το Caddy VAN με κινητήρα φυσικού αερίου.

Ερ.: Θα έχετε και εκπροσώπους για το κοινό και τους επισκέπτες του ‘’Eco-Fest’’, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν υπεύθυνα και από πρώτο χέρι;

Απ.: Βεβαίως θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα ενημερώνουν και στα στατικά εκθέματα που θα έχουμε, γιατί θα έχουμε παρουσία και με στατικά εκθέματα πέραν του test drive που ανέφερα προηγουμένως των δύο ηλεκτρικών μας αυτοκινήτων. Ετσι θα έχουν βεβαίως τη δυνατότητα οι επισκέπτες να ενημερώνονται με λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων και ό,τι άλλο ερώτημα έχουν.

Ερ.: Θα μπορούν να κλείσουν οι ενδιαφερόμενοι και για αργότερα κάποια test drive;

Απ.: Εφ' όσον έχουμε βεβαίως τα στοιχεία των ανθρώπων, θα έρθουμε αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης σε επαφή μαζί τους, προκειμένου είτε για test drive είτε για οτιδήποτε άλλο χρειαστούν, ώστε να τους δώσουμε την απαραίτητη ενημέρωση και πληροφόρηση.

'Αρα προσκαλούμε το ευρύ κοινό να επισκεφθεί την Τεχνόπολη το τριήμερο 18 έως 20 Ιανουαρίου, τους φίλους του αυτοκινήτου και όσους νοιάζονται για το περιβάλλον και τους συναρπάζουν οι καινοτόμες τεχνολογίες.Ούτως ή άλλως η είσοδος είναι δωρεάν και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, επειδή θα υπάρχουν και πολύ ευχάριστα δρώμενα τα οποία θα κάνουν την επίσκεψή τους ακόμα πιο ευχάριστη σε ένα χώρο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που αξίζει από μόνος του μία επίσκεψη, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από όλα αυτά.

Κύριε Κονιστή σας ευχαριστούμε πολύ.

Εγώ ευχαριστώ και είμαι βέβαιος για την επιτυχία του ‘’Eco-Fest 2020’’

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider