INSIDE OUT

Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 

26-07-2022 | 07:44
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 

Μια είναι η υπόσχεση των ημερών και ήρθε από τον ίδιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα ενεργοποιήσει τα χιλιάδες μέλη του σε όλη τη χώρα προκειμένου να συνδράμουν σε κάθε επικίνδυνη περίσταση. Σε εθελοντικές ομάδες για την πρόληψη και για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Είναι εθνική υπόθεση να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο». Η πρόκληση είναι μεγάλη νομίζω καθώς σχεδόν ολόκληρη η χώρα είναι ακόμα σε πολύ υψηλό επίπεδο πυρκαγιάς (4).

Επικαιρότητα της σαγιονάρας

Η υπόσχεση δόθηκε πριν η επικαιρότητα πάρει φωτιά με την σαγιονάρα του μουσικού της ΕΡΤ που άφησε το μπάνιο του, και οδήγησε 1,5 ώρα -κατά δήλωσή του- ώστε να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο για να εργαστεί ως μουσικός. Κι ολ’ αυτά έγιναν γνωστά επειδή κάποιοι τον μπέρδεψαν με άλλον. Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία αυτά συμβαίνουν. Αξιολογώ την υπόσχεση του Αλέξη απείρως σημαντικότερη- ειδικά τώρα που ο Συριζα-ΠΣ έχει 170.000 μέλη σε ολόκληρη την χώρα.

Έχει ρεύμα

Τώρα να είναι αυτός ο λόγος, να είναι κάτι άλλο, να έψαχναν νερό στα νοτιοανατολικά του Προεδρικού Κήπου και να βρέθηκαν όλοι μαζί, πάντως μια ωραία νυχτερινή φωτό την έβγαλαν Ευαγγελία Λιακούλη και Ιλχάν Αχμέτ με τον Αλέξη.

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πασοκ-Κιναλ και ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον Πρόεδρο του Συριζα-ΠΣ , σε απόσταση αναπνοής από τον δικό τους Πρόεδρο ο οποίος ανυποψίαστος μετείχε σε κάποιο πηγαδάκι. Κι από τον κ. Αχμέτ μοιάζει λογική η πολιτική άνεση από χώρο σε χώρο, (ΝΔ, μετά Ποτάμι, μετά Δημαρ ή το ανάποδο, και νυν Πασοκ). Από την Ευαγγελία όμως, την μοναδική βουλευτή του Πασοκ-Κιναλ σε ολόκληρο τον κάμπο, ομολογώ δεν το περίμενα. Πρόεδρε Νίκο το νου σου.

Έλαμψε η Τόνια

Στους κήπους του Προεδρικού όπου διψασμένοι μουσικοί αναζητούσαν ένα ποτήρι νερό, έλαμψε και η Τόνια σε μια διαφορετική εμφάνιση απ’ ότι συνηθίζει.

Με ωραίο χτένισμα και απλό μακιγιάζ, η σιδηρά κυρία των πασοκικών νοτίων προαστίων φωτογραφήθηκε δίπλα στον αντιστασιακό και διανοούμενο Γιώργο Βερνίκο κι ένα κοριτσάκι.

Η είσοδος

Εάν υπάρχει όμως μια είσοδος σε αυτή την δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , δεν είναι ούτε οι μάξι τουαλέτες, ούτε οι σαγιονάρες και η βερμούδα, ούτε τα χρυσά πέδιλα. Είναι αυτή:

Και θα ήταν άδικο να μην επισημανθεί.

Παρατηρητήριο

Μακριά από τους κήπους, στις στέπες της οικονομίας, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί ανασύνταξη. Το Παρατηρητήριο Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και ΕΣΠΑ 2021-2027 με υπεύθυνο τον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη και επιστημονικούς συνεργάτες τους Παναγιώτη Κορκολή, και Ευγενία Φωτονιάτα, υπό την ομπρέλα του ΕΝΑ (Θεοχαράκης, Δουζίνας, Κύρκος Δοξιάδης, Καμτσίδου, Καραμεσίνη, Μπαλτάς κλπ) θα εκδίδει report για την απορροφητικότητα των κονδυλίων. Αναμένονται σκληρές κόντρες με επίκεντρο τους αριθμούς. Καιρός ήταν.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:52

Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη

23:38

Ουκρανία: Επτά νεκροί σε ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στην Οδησσό

23:24

Αρχεία Έπστιν: Ξεκίνησε η δημοσιοποίηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

23:10

«Μπερδεμένη» εβδομάδα στη Wall Street - «Κουβάλησε» το AI trade στο φίνις

22:56

Eurojackpot: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ

22:43

Δεύτερη εβδομάδα απωλειών για το πετρέλαιο

22:30

Ο Πολωνός πρόεδρος κατηγορεί τους Ουκρανούς για «αχαριστία»

22:18

Ο Τραμπ δεν αποκλείει την πιθανότητα ενός πολέμου στη Βενεζουέλα

22:05

Σε νέο ρεκόρ το ασήμι με ισχυρή εβδομαδιαία άνοδο - Διπλά κέρδη για χρυσό

21:52

Ο Τραμπ συμφώνησε με 9 μεγάλες φαρμακευτικές να μειώσουν τις τιμές των φαρμάκων στις ΗΠΑ

21:39

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δωρεάν διάθεση 1.112.500 ιδίων μετοχών σε 42 στελέχη

21:27

Μίτσκοσκι: «Για μένα το όνομα Μακεδονία είναι ιερό»

21:16

Το bitcoin θα «σκαρφαλώσει» στα $143.000 σύμφωνα με αυτήν την πρόβλεψη

21:03

Πόσα «τσίμπησε» το τρίτο Avatar με το που βγήκε

20:52

Παρέμβαση ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν τη βασική ενίσχυση λόγω Κτηματολογίου

20:39

ΗΠΑ: Δεν μπορούμε να επιβάλουμε την ειρήνη στην Ουκρανία

20:26

Χρονιά - ρεκόρ για τη ByteDance: Οδεύει προς κέρδη 50 δισ. δολαρίων το 2025

20:13

Νέα παραβίαση τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο: Εμπλοκή με ελληνικά F-16

20:00

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα - 131 έργα με προϋπολογισμό άνω των 69 εκατ. ευρώ

19:49

Ρούμπιο για ουκρανικό: Έχουμε πρόοδο αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος μπροστά μας

19:38

Σύνοδος κορυφής ΕΕ: Οι «νικητές» και οι «χαμένοι» - Πολιτικό κόστος και συμβιβασμοί

19:34

Intralot: Aλλάζει επωνυμία σε Bally’s Intralot - Εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

19:27

Κέρδη στις ευρωαγορές - Αναστάτωση στον κλάδο αθλητικών ειδών από την Nike

19:26

Κάτω από το 5% το ποσοστό της Fidelity σε Eurobank - Στο 32,67% η Fairfax

19:13

Hellenic Train: Αλλαγές και καταργήσεις δρομολογίων λεωφορείων, λόγω των μπλόκων

19:01

Φοντάνα ντι Τρέβι: Εισιτήριο 2 ευρώ από 1η Φεβρουαρίου

18:48

ΥΠΑΑΤ: Αναστολή των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος των πληγέντων κτηνοτρόφων

18:36

Ταμείο Ανάκαμψης: Εγκρίθηκε εν μέρει το 5ο αίτημα της Κύπρου για δόση 70,5 εκατ. ευρώ

18:24

Ρωσία: Μείωση επιτοκίων κατά 50 μονάδες βάσης - Στο 16%

18:21

Η Ουκρανία αρχίζει νέο γύρο συνομιλιών με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο Ουκρανός διαπραγματευτής