INSIDE OUT

Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 

26-07-2022 | 07:44
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 

Μια είναι η υπόσχεση των ημερών και ήρθε από τον ίδιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα ενεργοποιήσει τα χιλιάδες μέλη του σε όλη τη χώρα προκειμένου να συνδράμουν σε κάθε επικίνδυνη περίσταση. Σε εθελοντικές ομάδες για την πρόληψη και για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Είναι εθνική υπόθεση να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο». Η πρόκληση είναι μεγάλη νομίζω καθώς σχεδόν ολόκληρη η χώρα είναι ακόμα σε πολύ υψηλό επίπεδο πυρκαγιάς (4).

Επικαιρότητα της σαγιονάρας

Η υπόσχεση δόθηκε πριν η επικαιρότητα πάρει φωτιά με την σαγιονάρα του μουσικού της ΕΡΤ που άφησε το μπάνιο του, και οδήγησε 1,5 ώρα -κατά δήλωσή του- ώστε να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο για να εργαστεί ως μουσικός. Κι ολ’ αυτά έγιναν γνωστά επειδή κάποιοι τον μπέρδεψαν με άλλον. Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία αυτά συμβαίνουν. Αξιολογώ την υπόσχεση του Αλέξη απείρως σημαντικότερη- ειδικά τώρα που ο Συριζα-ΠΣ έχει 170.000 μέλη σε ολόκληρη την χώρα.

Έχει ρεύμα

Τώρα να είναι αυτός ο λόγος, να είναι κάτι άλλο, να έψαχναν νερό στα νοτιοανατολικά του Προεδρικού Κήπου και να βρέθηκαν όλοι μαζί, πάντως μια ωραία νυχτερινή φωτό την έβγαλαν Ευαγγελία Λιακούλη και Ιλχάν Αχμέτ με τον Αλέξη.

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πασοκ-Κιναλ και ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον Πρόεδρο του Συριζα-ΠΣ , σε απόσταση αναπνοής από τον δικό τους Πρόεδρο ο οποίος ανυποψίαστος μετείχε σε κάποιο πηγαδάκι. Κι από τον κ. Αχμέτ μοιάζει λογική η πολιτική άνεση από χώρο σε χώρο, (ΝΔ, μετά Ποτάμι, μετά Δημαρ ή το ανάποδο, και νυν Πασοκ). Από την Ευαγγελία όμως, την μοναδική βουλευτή του Πασοκ-Κιναλ σε ολόκληρο τον κάμπο, ομολογώ δεν το περίμενα. Πρόεδρε Νίκο το νου σου.

Έλαμψε η Τόνια

Στους κήπους του Προεδρικού όπου διψασμένοι μουσικοί αναζητούσαν ένα ποτήρι νερό, έλαμψε και η Τόνια σε μια διαφορετική εμφάνιση απ’ ότι συνηθίζει.

Με ωραίο χτένισμα και απλό μακιγιάζ, η σιδηρά κυρία των πασοκικών νοτίων προαστίων φωτογραφήθηκε δίπλα στον αντιστασιακό και διανοούμενο Γιώργο Βερνίκο κι ένα κοριτσάκι.

Η είσοδος

Εάν υπάρχει όμως μια είσοδος σε αυτή την δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , δεν είναι ούτε οι μάξι τουαλέτες, ούτε οι σαγιονάρες και η βερμούδα, ούτε τα χρυσά πέδιλα. Είναι αυτή:

Και θα ήταν άδικο να μην επισημανθεί.

Παρατηρητήριο

Μακριά από τους κήπους, στις στέπες της οικονομίας, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί ανασύνταξη. Το Παρατηρητήριο Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και ΕΣΠΑ 2021-2027 με υπεύθυνο τον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη και επιστημονικούς συνεργάτες τους Παναγιώτη Κορκολή, και Ευγενία Φωτονιάτα, υπό την ομπρέλα του ΕΝΑ (Θεοχαράκης, Δουζίνας, Κύρκος Δοξιάδης, Καμτσίδου, Καραμεσίνη, Μπαλτάς κλπ) θα εκδίδει report για την απορροφητικότητα των κονδυλίων. Αναμένονται σκληρές κόντρες με επίκεντρο τους αριθμούς. Καιρός ήταν.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:33

Netflix: Στα 12,05 δισ. δολάρια τα έσοδα το δ' τρίμηνο - «Έπιασε» 325 εκατ. συνδρομητές

23:24

Συρία: Νέα συμφωνία εκεχειρίας με τους Κούρδους ανακοίνωσε η κυβέρνηση

23:16

Εκτεταμένες απώλειες στη Wall Street - Απώλειες άνω του 2% για Nasdaq και S&P 500

23:03

Αγρότες: Παραμένουν στο μπλόκο των Μαλγάρων χωρίς να κλείνουν δρόμους

22:45

Υπ. Εργασίας: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων ιδιωτικού τομέα λόγω κακοκαιρίας

22:33

Κέρδη 1,5% για το πετρέλαιο

22:20

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία, Αργολίδα για την Τετάρτη

22:06

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 13,5 εκατ. ευρώ

21:48

Καναδικά ΜΜΕ: Ο στρατός μελετά το σενάριο της εισβολής από τις ΗΠΑ

21:39

Νέες κορυφές για χρυσό και ασήμι με φόντο τις γεωπολιτικές εντάσεις - «Βουτιά» στα crypto

21:32

Κλήρωση Eurojackpot: Οι αριθμοί που κερδίζουν 42 εκατ. ευρώ

21:24

Τουσκ: Ο κατευνασμός αποτελεί ένδειξη αδυναμίας - Η Ευρώπη πρέπει να δείξει αυτοπεποίθηση

21:17

Υψηλό 15ετίας για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις - 184.200 στρατιώτες

21:09

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ

21:00

Η Αρκτική σε σταυροδρόμι: Η Γροιλανδία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία

20:57

Μείωση 9,4% για τις γερμανικές εξαγωγές προς ΗΠΑ στο 11μηνο του 2025 - Στα 135,8 δισ. ευρώ

20:50

Τραμπ: Βοήθησα να αποφευχθεί η απόδραση Ευρωπαίων τζιχαντιστών στη Συρία

20:41

Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ανδαλουσία

20:32

Δήμαρχος Κιέβου: 600.000 κάτοικοι έχουν φύγει από τις 9 Ιανουαρίου

20:25

Τηλεργασία στο Δημόσιο την Τετάρτη - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

20:15

Γαλλία: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur

20:06

Η Telekom παγκόσμιος ηγέτης στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών

20:00

Δούκας για Ανδρουλάκη: Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ απέτυχε - Ανησυχώ για το κόμμα

19:50

Dimand: Ο Δ. Ανδριόπουλος πούλησε μετοχές αξίας 4,47 εκατ. ευρώ

19:47

Ο μεγάλος φόβος του Τραμπ για το ΝΑΤΟ - Μηνύματα για Γροιλανδία, δασμούς, Γάζα

19:35

Νταβός: Ο Κάρνεϊ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του Καναδά στη Γροιλανδία και τη Δανία

19:25

Λάιεν: Η ΕΕ προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων στο Ιράν

19:22

Ο Μπέσεντ προειδοποιεί την Ευρώπη να μην προβεί σε αντίποινα για τη Γροιλανδία

19:16

Οι επαφές Κυρ. Πιερρακάκη στις Βρυξέλλες στο πρώτο Eurogroup/Ecofin για το 2026

19:10

Υπ. Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας