INSIDE OUT

Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 

26-07-2022 | 07:44
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η υπόσχεση του Αλέξη για τις πυρκαγιές - Με ποιον φωτογραφήθηκε η Λιακούλη και ο Αχμέτ στο ημίφως; 
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Μια είναι η υπόσχεση των ημερών και ήρθε από τον ίδιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα ενεργοποιήσει τα χιλιάδες μέλη του σε όλη τη χώρα προκειμένου να συνδράμουν σε κάθε επικίνδυνη περίσταση. Σε εθελοντικές ομάδες για την πρόληψη και για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Είναι εθνική υπόθεση να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο». Η πρόκληση είναι μεγάλη νομίζω καθώς σχεδόν ολόκληρη η χώρα είναι ακόμα σε πολύ υψηλό επίπεδο πυρκαγιάς (4).

Επικαιρότητα της σαγιονάρας

Η υπόσχεση δόθηκε πριν η επικαιρότητα πάρει φωτιά με την σαγιονάρα του μουσικού της ΕΡΤ που άφησε το μπάνιο του, και οδήγησε 1,5 ώρα -κατά δήλωσή του- ώστε να φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο για να εργαστεί ως μουσικός. Κι ολ’ αυτά έγιναν γνωστά επειδή κάποιοι τον μπέρδεψαν με άλλον. Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία αυτά συμβαίνουν. Αξιολογώ την υπόσχεση του Αλέξη απείρως σημαντικότερη- ειδικά τώρα που ο Συριζα-ΠΣ έχει 170.000 μέλη σε ολόκληρη την χώρα.

Έχει ρεύμα

Τώρα να είναι αυτός ο λόγος, να είναι κάτι άλλο, να έψαχναν νερό στα νοτιοανατολικά του Προεδρικού Κήπου και να βρέθηκαν όλοι μαζί, πάντως μια ωραία νυχτερινή φωτό την έβγαλαν Ευαγγελία Λιακούλη και Ιλχάν Αχμέτ με τον Αλέξη.

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πασοκ-Κιναλ και ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στον Πρόεδρο του Συριζα-ΠΣ , σε απόσταση αναπνοής από τον δικό τους Πρόεδρο ο οποίος ανυποψίαστος μετείχε σε κάποιο πηγαδάκι. Κι από τον κ. Αχμέτ μοιάζει λογική η πολιτική άνεση από χώρο σε χώρο, (ΝΔ, μετά Ποτάμι, μετά Δημαρ ή το ανάποδο, και νυν Πασοκ). Από την Ευαγγελία όμως, την μοναδική βουλευτή του Πασοκ-Κιναλ σε ολόκληρο τον κάμπο, ομολογώ δεν το περίμενα. Πρόεδρε Νίκο το νου σου.

Έλαμψε η Τόνια

Στους κήπους του Προεδρικού όπου διψασμένοι μουσικοί αναζητούσαν ένα ποτήρι νερό, έλαμψε και η Τόνια σε μια διαφορετική εμφάνιση απ’ ότι συνηθίζει.

Με ωραίο χτένισμα και απλό μακιγιάζ, η σιδηρά κυρία των πασοκικών νοτίων προαστίων φωτογραφήθηκε δίπλα στον αντιστασιακό και διανοούμενο Γιώργο Βερνίκο κι ένα κοριτσάκι.

Η είσοδος

Εάν υπάρχει όμως μια είσοδος σε αυτή την δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , δεν είναι ούτε οι μάξι τουαλέτες, ούτε οι σαγιονάρες και η βερμούδα, ούτε τα χρυσά πέδιλα. Είναι αυτή:

Και θα ήταν άδικο να μην επισημανθεί.

Παρατηρητήριο

Μακριά από τους κήπους, στις στέπες της οικονομίας, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί ανασύνταξη. Το Παρατηρητήριο Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και ΕΣΠΑ 2021-2027 με υπεύθυνο τον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη και επιστημονικούς συνεργάτες τους Παναγιώτη Κορκολή, και Ευγενία Φωτονιάτα, υπό την ομπρέλα του ΕΝΑ (Θεοχαράκης, Δουζίνας, Κύρκος Δοξιάδης, Καμτσίδου, Καραμεσίνη, Μπαλτάς κλπ) θα εκδίδει report για την απορροφητικότητα των κονδυλίων. Αναμένονται σκληρές κόντρες με επίκεντρο τους αριθμούς. Καιρός ήταν.

Σας φιλώ

Η Πυθία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα της στήλης INSIDE OUT

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:50

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Νετανιάχου - Τραμπ

23:44

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 265 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία τον Ιούνιο από ρωσικά πλήγματα

23:40

Μέτσολα: Πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες τους

23:31

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισήγηση μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

23:22

Ερντογάν: Αισιόδοξος για τα F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ

23:16

Wall Street: Rebound για τα chip, κέρδη άνω του 1% για τον Nasdaq

23:01

Τσίπρας: «Το πρόβλημα της χώρας και της πολιτικής τοξικότητας την οποία ζούμε, δεν είναι ο Άδωνις, αλλά ο αδωνισμός»

22:39

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης - Παππάς ζητούν να μην αναβληθεί η Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου

22:28

Πιερρακάκης: «Η ανταγωνιστικότητα θα καθορίσει τη θέση της Ευρώπης στον κόσμο»

22:23

Κέρδη άνω του 1% για τον χρυσό

22:01

Ιράν: Αναφορές για εκρήξεις στο νότιο τμήμα της χώρας

21:57

Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση αγοράς λιπασμάτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων

21:47

Mητσοτάκης: Η Ελλάδα στις αμυντικές δαπάνες έχει ήδη πετύχει, από το 2026, τον στόχο για το 2035

21:44

Eurogroup: «Ανθεκτική» η οικονομία, αλλά η ενέργεια πιέζει την ανάπτυξη - Στο 3% ο πληθωρισμός το 2026

21:39

Ζελένσκι: Σε πολιτικό επίπεδο η συμφωνία Ουκρανίας-ΗΠΑ για τους Patriot, απομένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες

21:15

Το απρόσμενο δώρο του Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ: Ένα περίστροφο με το όνομά τους και έξι σφαίρες

21:12

Πετρέλαιο: Πτώση άνω του 2% εν μέσω προσπαθειών αποκλιμάκωσης της έντασης στον Κόλπο

21:02

Τσεχία: Σεισμός 5,5 βαθμών στο δυτικό τμήμα της χώρας

20:49

Live: Η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ρομπέρτα Μέτσολα

20:45

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΝΔ με 26% – Κυρίαρχο ζήτημα η ακρίβεια

20:43

Δύο συλλήψεις για την πυρκαγιά και έκρηξη σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

20:18

Ουκρανία: Περίπου 1,6 εκατομμύρια παιδιά υπόκεινται σε ρωσική κατήχηση και στρατιωτικοποίηση

20:17

ΝΑΤΟ: Οι εύθραυστες ισορροπίες και η συμμαχία που προσπαθεί να κρατηθεί ενωμένη

20:12

Γουίλιαμς (Fed): Οι τιμές ενέργειας θα υποχωρήσουν ακόμη και καθώς φουντώνει ο πόλεμος στο Ιράν

19:46

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε στο Ιράν «για τρίτη φορά, εφόσον χρειαστεί»

19:44

Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

19:36

Πιερρακάκης στο Eurogroup: Καλά τα νέα για το ψηφιακό ευρώ - Θα είναι πραγματικότητα έως το 2029

19:20

Ευρωαγορές: Κέρδη στο ταμπλό με ώθηση από την τεχνολογία

19:17

LAMDA Development: Στις 21 Ιουλίου 2026 η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου

19:07

Fais Group: Από 17 Ιουλίου ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου