Σκέφτεσαι να ανοίξεις κατάστημα λιανικού εμπορίου στην Αθήνα; Ξεκίνα από το ακίνητο!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκέφτεσαι να ανοίξεις κατάστημα λιανικού εμπορίου στην Αθήνα; Ξεκίνα από το ακίνητο!
Πέρα από το μεγαλοπρεπή της χαρακτήρα, τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής αξίας και τις γραφικές της γειτονιές, η Αθήνα ξεχωρίζει διαχρονικά για ένα ακόμη «προτέρημά της»: αποτελεί έναν «επί γης παράδεισο» για τους λάτρεις του shopping!

Πέρα από το μεγαλοπρεπή της χαρακτήρα, τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής αξίας και τις γραφικές της γειτονιές, η Αθήνα ξεχωρίζει διαχρονικά για ένα ακόμη «προτέρημά της»: αποτελεί έναν «επί γης παράδεισο» για τους λάτρεις του shopping! Από τις ξακουστές της μπουτίκ και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, μέχρι τα μικρά μαγαζάκια κάθε λογής – και από το Ιστορικό της Κέντρο μέχρι τα προάστια – η πρωτεύουσα είναι μια πόλη όπου το λιανικό εμπόριο ακμάζει. Τόσο οι ντόπιοι καταναλωτές όσο και ο μεγάλος αριθμός τουριστών που επισκέπτονται ολόχρονα την Αθήνα, αποτελούν μία μεγάλη «πίτα» από την οποία επωφελούνται οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα λιανικού εμπορίου στην πρωτεύουσα ή να αναβαθμίσεις την ήδη επιτυχημένη επιχείρησή σου, οι προοπτικές είναι με το μέρος σου. Εμείς εισηγούμαστε να ξεκινήσεις από το ακίνητο και η ομάδα της Delfi Properties σου προτείνει τρεις πολύ καλές επιλογές χώρων όπου αξίζει να επενδύσεις για να στεγάσεις το κατάστημά σου!

Γωνιακό μαγαζί στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας

Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο 304τμ σε διατηρητέο κτήριο, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους εμπορικούς πεζόδρομους του Ιστορικού Κέντρου. Η τοποθεσία του καταστήματος σε πολύ κεντρικό σημείο, μόλις 150 μέτρα από την Ερμού και 200 μέτρα από το Μοναστηράκι, το καθιστά ιδανικό για μια επιχείρηση λιανικής που στοχεύει τόσο τον ντόπιο πληθυσμό όσο και τους τουρίστες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα. Το ακίνητο διαχωρίζεται σε υπόγειο, ισόγειο και μεσοπάτωμα.

Χαρακτηριστικά:

Εμβαδό ακινήτου: 304τμ
Ζώνη: Εμπορική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Τιμή: €1,750,000
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3DVDbpD

Ακίνητο μικτής χρήσης στο Κολωνάκι

Ένα μοντέρνο, τριώροφο ακίνητο, στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Μηλιώνη, στην καρδιά του Κολωνακίου! Το κτήριο περιλαμβάνει επίσης ισόγειο και μεσοπάτωμα, καθώς και έναν υπόγειο αποθηκευτικό χώρο. Αποτελεί μια εκπληκτική επενδυτική ευκαιρία, σε μια περιοχή γεμάτη με πολυτελείς μπουτίκ, επώνυμες μάρκες, αμέτρητες καφετέριες και εστιατόρια.

Χαρακτηριστικά:

Εμβαδό ακινήτου: 464τμ
Ζώνη: Εμπορική
Τιμή: Επικοινώνησε με την ομάδα της Delfi Properties
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3GcQZ2k

Εμπορικό κατάστημα στο Μαρούσι

Πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο για χρήση! Αυτό το εμπορικό κατάστημα 460τμ βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο πολυσύχναστο Μαρούσι. Πρόκειται για ένα ακίνητο σε εξαιρετική κατάσταση, με κομψούς χώρους και προσεγμένο design. Αποτελείται από ισόγειο, ημιυπόγειο και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Χαρακτηριστικά:

Εμβαδό ακινήτου: 460τμ
Ζώνη: Οικιστική
Πλήρως εξοπλισμένο
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Τιμή: €1,400,000
Μάθε περισσότερα: http://bit.ly/3MuxXoB

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider