Παπαστεργίου: Πως θα λειτουργεί η εφαρμογή Kids Wallet στα κινητά των παιδιών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παπαστεργίου: Πως θα λειτουργεί η εφαρμογή Kids Wallet στα κινητά των παιδιών
Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, είναι η εφαρμογή Kids Wallet, που θα μπορεί να εγκαθίσταται στα κινητά των παιδιών. Ο κ, Παπαστεργίου εξήγησε πως ακριβώς θα λειτουργεί, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται η συνεργασία των παιδιών με τους γονείς.

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι η βία που αναπαράγεται αδιάκριτα μέσα από τα social media», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων.

Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, είναι η εφαρμογή Kids Wallet, που θα μπορεί να εγκαθίσταται στα κινητά των παιδιών. Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε πως ακριβώς θα λειτουργεί, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται η συνεργασία των παιδιών με τους γονείς.

Μέσω του Kids Wallet, θα μπορούν οι γονείς να επιλέγου σε ποιες εφαρμογές τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση από το κινητό τους και πόσες ώρες θα μπορούν να είναι στο διαδίκτυο, αλλά δεν θα μπορούν οι γονείς να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα των παιδιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως 5 Νοεμβρίου στην προθεσμία έκδοσης

Εργασιακό νομοσχέδιο: «Λάστιχο» το ωράριο εργασίας, αλλάζει η ετήσια άδεια αναψυχής

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

gazzetta
gazzetta reader insider insider