Φιντάν: Τον Απρίλιο η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φιντάν: Τον Απρίλιο η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Κλείδωσε» το νέο τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο.

Για τον Απρίλιο «κλείδωσε» η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, σύμφωνα με το Anadolu.

Η συνάντηση η οποία θα γίνει στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα ανάμεσα στους ηγέτες από Αθήνα και Άγκυρα σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως οι επικεφαλής της ελληνικής και τουρκικής διπλωματίας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν είχαν συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας και έμενε να ανακοινωθεί η ημερομηνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καφές: Πενταετία ακρίβειας, ώρα ανάσας;

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο «ραντάρ» της εφορίας - Τι ισχύει για χαρτζιλίκι και καθημερινά μικροέξοδα

Ο MSCI ανεβάζει τον πήχη - Μαζεύουν δύναμη για το breakout - Ευνοούνται τα διυλιστήρια

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider