Χρυσοχοΐδης για Μόσχα: Η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρυσοχοΐδης για Μόσχα: Η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες
«Είμαστε απέναντι με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα πεδίο μάχης για να επιβάλουν τις εμμονές τους».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδης, σχετικά με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι μας υπενθυμίζει «την υποχρέωση της καθημερινής μάχης για τα δικαιώματα της ελευθερίας και της δημοκρατίας» και ότι «κάθε φανατισμός οδηγεί στην τυφλή βία. Και έχει θύματα αθώους ανθρώπους».

«Η βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών ήρθε με τον πιο οδυνηρό τρόπο να μας υπενθυμίσει την υποχρέωση της καθημερινής μάχης για τα δικαιώματα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Να μας υπενθυμίσει ότι κάθε φανατισμός οδηγεί στην τυφλή βία. Και έχει θύματα αθώους ανθρώπους. Η σκέψη μας είναι στους Ρώσους πολίτες» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Είμαστε απέναντι με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα πεδίο μάχης για να επιβάλουν τις εμμονές τους. Οφείλουμε να είμαστε ενεργά παρόντες στη μάχη για την προάσπιση των αξιών της συνύπαρξης της ελευθερίας της ίδιας της δημοκρατίας» έσπευσε να συμπληρώσει στη δήλωσή του ο υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ISIS-K: Ποια είναι η τρομοκρατική οργάνωση - Γιατί αιματοκύλησε τη Μόσχα

Ο Ερντογάν καταδικάζει την επίθεση στη Μόσχα: «Μοιραζόμαστε τον πόνο του ρωσικού λαού»

Όσα ξέρουμε για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

gazzetta
gazzetta reader insider insider