Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: Κακό αντίγραφο της Νέας Αριστεράς το ΠΑΣΟΚ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: Κακό αντίγραφο της Νέας Αριστεράς το ΠΑΣΟΚ
«Λέτε ότι έχουμε βιαστεί, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε τελευταίοι με την Κούβα» είπε ο υπουργός Παιδείας, Κυρ. Πιερρακάκης

«Λέτε ότι έχουμε βιαστεί, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε τελευταίοι με την Κούβα» είπε ο υπουργός Παιδείας, Κυρ. Πιερρακάκης, απαντώντας στην κριτική του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζου, ότι η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει μια νέα αγορά, προορισμένη για λίγους, γι' αυτό και αυτή η βιασύνη να περάσει το νομοσχέδιο για τα μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια. «Δεν μας λέτε και Γιουσέιν Μπολτ. Δεν είμαστε και οι γρηγορότεροι στον πλανήτη..» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης.

Την αντίδρασή του εξέφρασε επίσης ο κ. Πιερρακάκης στην εξής αναφορά του Μάντζου: «Ακούσαμε και χθες τον κ. υπουργό να μας καταλογίζει ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής. Φαίνεται πως ο κ. Πιερρακάκης ξεχνά αυτό που γνώριζε πολύ καλά ως επιφανές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ας ψάξει στο αρχείο του να βρει μία έστω αναφορά του ΠΑΣΟΚ σε παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων. Και επειδή δεν θα τη βρει, ας πει στους νέους συναδέλφους του στη ΝΔ να σταματήσουν την κασέτα, γιατί εμείς αύριο θα καταψηφίσουμε με πλήρη επίγνωση και τεκμηρίωση ένα σχέδιο νόμου που δεν ικανοποιεί καμία από τις δικές μας θέσεις».

Όπως επισήμανε ο κ. Πιερρακάκης, «το παρελθόν μου είναι γνωστό: Όπως ξέρετε είμαι βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Περιφέρεια της Αθήνας και ανήκω σε αυτή την παράταξη με όλο μου το είναι. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι και ο εικοσάχρονος εαυτός μου δεν θα άντεχε να συσχετιστεί με το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Γιατί όχι απλώς λέτε ότι θα συνεργαστείτε με τη Νέα Αριστερά, έχετε γίνει Νέα Αριστερά και μάλιστα η κακή της εκδοχή γιατί η Νέα Αριστερά είναι ορίτζιναλ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μιχαηλίδου: Με τις πολιτικές μας στηρίζουμε έμπρακτα τους συνταξιούχους

Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε την επίθεση στη Γάζα - Έμφαση στη Ράφα

Attica Group: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο Διονύσης Θεοδωράτος

gazzetta
gazzetta reader insider insider