Αυτοψία Κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτοψία Κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επισκέπτεται αυτήν την ώρα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος πώς εφαρμόζονται τα μέτρα κατά της ακρίβειας και πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές των προϊόντων.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επισκέπτεται αυτήν την ώρα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος πώς εφαρμόζονται τα μέτρα κατά της ακρίβειας και πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές των προϊόντων.

«Οι μειώσεις των τιμών είναι μόνιμου χαρακτήρα στα ράφια των σούπερ μάρκετ», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά την επίσκεψή του.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου, εφαρμόζονται τέσσερα νέα δραστικά κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης από τη μείωση του μέτρου των εκπτώσεων προμηθευτών προς τα σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές θα δουν μειώσεις σε περισσότερα από 3.000 προϊόντα που φτάνουν έως και 18,1%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider