Γεωργιάδης: Ο Παππάς έστειλε σπίτι του τον Τσίπρα, όχι ο Κασσελάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Ο Παππάς έστειλε σπίτι του τον Τσίπρα, όχι ο Κασσελάκης
Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα απογευματινά χειρουργεία μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα απογευματινά χειρουργεία μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ακολουθούν σημεία της συνέντευξής του:

Για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Παρακολούθησα αρκετό από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε ενδιαφέρον. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αφού κυβέρνησαν τον τόπο αυτοί οι άνθρωποι για πέντε χρόνια και μείναμε στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα θαύμα. Πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να λέμε, "Θεέ μου μας έσωσες”. Είναι κωμωδία. Τσίρκο Μεντράνο. Τέτοιο αλληλορεζίλεμα σε δημόσια θέα δεν έχει ξαναγίνει».

«Πρώτον και κυριότερον αυτός που τελείωσε τελικά τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, δεν ηττήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Νίκος Παππάς τον έστειλε σπίτι του οριστικά. Είσαι ο Αλέξης Τσίπρας, έχεις πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3%, τον έχεις κάνει κυβέρνηση και καταφέρνεις να πας σε ένα συνέδριο όπου τρως τα μούτρα σου;».

«Ο Κασσελάκης είναι σε δεινή πολιτική θέση. Βγαίνει και θέτει ο ίδιος ζήτημα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, μετά λέει “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, μετά λέει “αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία” και μετά επειδή καταλαβαίνουν ότι χάνει το συνέδριο, δεν κατεβάζουν την πρόταση σε ψηφοφορία. Έχετε δει εν ενεργεία Πρόεδρο να μην καταφέρνει όχι να κερδίσει η πρότασή του σε ένα συνέδριο, αλλά να μην καταφέρνει καν να την κατεβάσει;».

«Ο Κασσελάκης έχει από πίσω του έναν Παππά, ο οποίος ελέγχει τα νήματα.Ο Νίκος Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και τώρα έχει τον Κασσελάκη υπό έλεγχο. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Βραχύβιο ήταν το πείραμα ούτως η άλλως. Γιατί πλέον δεν είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, θυμηθείτε με, θα πει ο Παππάς «κύριε Κασσελάκη, κριθήκατε στις ευρωεκλογές και βρεθήκατε λειψός».

Για το ΠΑΣΟΚ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία. Για το μέγεθος της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο. Απλώς πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι μαρμαρωμένο. Όταν ο βασικός σου αντίπαλος έχει πάει από το 33% στο 8% στις δημοσκοπήσεις κι εσύ παραμένεις στο 13%, δεν είναι επιτυχία αυτό».

Για τα απογευματινά χειρουργεία:

«H απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία βγαίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα. H ισχύς της θα είναι από τη δημοσίευση της αποφάσεως».

Για τα 50.000 δωρεάν χειρουργεία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης:

«Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, ξεκινάνε περίπου σε ενάμισι μήνα από σήμερα. Περιμένουμε την τελική έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης, είναι καθαρά τυπική η διαδικασία. Θα πάμε ανάποδα στη λίστα, δηλαδή θα βρούμε αυτούς που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής. Αυτοί που είναι σε αναμονή πάνω από χρόνο είναι περίπου 50 χιλιάδες. Αυτούς τους 50 χιλιάδες θα τους κάνουμε το χειρουργείο δωρεάν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άρειος Πάγος: Να ερευνηθούν άμεσα όλες οι καταγγελίες για τα Τέμπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider