Μαρινάκης: Ακούμε τα αιτήματα των αγροτών, ανάλογα με τις δυνατότητες προχωρούμε σε παρεμβάσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Ακούμε τα αιτήματα των αγροτών, ανάλογα με τις δυνατότητες προχωρούμε σε παρεμβάσεις
Σε ερώτηση εάν υπάρχει θέμα Βορίδη για την κυβέρνηση απάντησε όχι και ότι δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας του εν λόγω νομοσχεδίου.

«Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία. Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις για το πετρέλαιο των αγροτών, έχουν γίνει μειώσεις στον ειδικό φόρο, προσπαθούμε να ακούμε συνεχώς τα αιτήματα τους, τα σταχυολογούμε και ανάλογα με τις δημοσιονομικές δυνατότητες προχωρούμε σε παρεμβάσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για το πως θα διαχειριστεί η κυβέρνηση τις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα των αγροτών.

Σχετικά με την απόκτηση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 από την Ελλάδα και την αντίστοιχη των F-16 από την Τουρκία, o Παύλος Μαρινάκης επέμεινε ότι εγγυήσεις ότι αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν σε βάρος της Ελλάδος πάντοτε ζητούνται και αποτελούν πάγιες διεκδικήσεις. «Εμείς δεν ετεροκαθορίζουμε την πολιτική μας, είναι καλύτερα να αξιολογήσουμε τις συμφωνίες όταν τις δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει θέμα Βορίδη για την κυβέρνηση στον απόηχο δηλώσεών του ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι αντισυνταγματικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως δεν υπάρχει θέμα Βορίδη για την κυβέρνηση και ότι δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας του εν λόγω νομοσχεδίου.

Τέλος, με αφορμή ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για το στεγαστικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυγενάκης: «Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για να συνεχίσουμε τον διάλογο με τους αγρότες»

Σκυλακάκης: Πλήρης αναστολή πληρωμών στο ρεύμα για δύο χρόνια για τους αγρότες

Μητσοτάκης στην ΠτΔ: Ακούμε και τους αγρότες που διαμαρτύρονται σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα

gazzetta
gazzetta reader insider insider