Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Πούτιν κατάντησε να ζητιανεύει τη βοήθεια της Βόρειας Κορέας»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ο Πούτιν κατάντησε να ζητιανεύει τη βοήθεια της Βόρειας Κορέας»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατάντησε να «ζητιανεύει» τη βοήθεια του Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτίμησε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατάντησε να «ζητιανεύει» τη βοήθεια του Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτίμησε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Το να πρέπει να διασχίσει όλη τη χώρα του για να συναντήσει έναν παρία της διεθνούς σκηνής ώστε να του ζητήσει βοήθεια για έναν πόλεμο τον οποίο ήλπιζε ότι θα κέρδιζε μέσα σε έναν μήνα, θα έλεγα ότι αυτό ισοδυναμεί με επαιτεία», είπε ο Μάθιου Μίλερ, ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας.

Νωρίτερα σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης θα πραγματοποιήσει «επίσημη επίσκεψη» στη Ρωσία «εντός των επόμενων ημερών».

«Ο πρόεδρος Πούτιν ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία (…) ονειρευόμενος την αποκατάσταση της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Αυτή η ελπίδα, αυτή η προσμονή, απέτυχαν», συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον Μίλερ, ο Πούτιν θα «ζητιανέψει» σε αυτές τις συνομιλίες με τον Κιμ, οι οποίες πιστεύεται ότι θα διεξαχθούν στο Βλαδιβοστόκ, στα παράλια του Ειρηνικού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές δηλώσεις: Εξετάζεται παράταση υποβολών έως τις 22 Ιουλίου

Το γαλάζιο σινιάλο στους αγρότες - Το τηλεοπτικό μπλόκο - Οι φευγάτοι από τον ΣΥΡΙΖΑ

Lamda: «Βγαίνουν» 350 διαμερίσματα στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2026

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider