Σπαρτιάτες: Άλλος ένας αποχαιρέτησε- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κ. Φλώρος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σπαρτιάτες: Άλλος ένας αποχαιρέτησε- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κ. Φλώρος
Ακόμη μια αποχώρηση μετά τον Γιώργο Μανούσο. Την Τρίτη καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος του κόμματος.

Άλλη μια αποχώρηση από τους «Σπαρτιάτες»... Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών».

Φυσικά, η αποχώρηση είναι ενταγμένη στο... εκρηκτικό κλίμα των ημερών, καθώς συνοδεύεται από καταγγελίες κατά του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με 'Greek Mafia', εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», αναφέρει ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής στην επιστολή του.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η αποχώρηση του βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιώργου Μανούσου.

Θα καταθέσω στον εισαγγελέα

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», δήλωσε ότι την Τρίτη θα περάσει την πόρτα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και θα καταθέσει ότι στοιχεία έχει στη διάθεση του.

Η δήλωση Στίγκα έρχεται μετά την ανακοίνωση για διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες του αρχηγού των «Σπαρτιατών», ότι βουλευτές του κόμματός του καθοδηγούνται από εξωθεσμικά κέντρα, διενεργεί, από πλευράς της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Όπως έγινε, στο γνωστό πλαίσιο της έρευνας ο κ. Στίγκας έχει ήδη κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider