Το Ιράν κάλεσε τον πρεσβευτή της Δανίας για να διαμαρτυρηθεί για «την βεβήλωση του κορανίου»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Ιράν κάλεσε τον πρεσβευτή της Δανίας για να διαμαρτυρηθεί για «την βεβήλωση του κορανίου»
«Η σιωπή μπροστά σε ένα τέτοιο πολιτισμικό έγκλημα μίσους δεν θα οδηγήσει παρά σε βία και την προώθηση της τρομοκρατίας», δήλωσε αξιωματούχος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή της Δανίας για να διαμαρτυρηθεί για «την βεβήλωση του κορανίου στην Κοπεγχάγη», σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου στο Twitter.

Χθες, άνδρας έκαψε βιβλίο που υποτίθεται ότι ήταν το κοράνι σε πλατεία της Κοπεγχάγης μπροστά από την ιρακινή πρεσβεία.

«Το κάψιμο βιβλίων στην Ευρώπη θυμίζει τις σκοτεινές εποχές της άγνοιας...Η σιωπή μπροστά σε ένα τέτοιο πολιτισμικό έγκλημα μίσους δεν θα οδηγήσει παρά σε βία και την προώθηση της τρομοκρατίας», δήλωσε αξιωματούχος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στο μικροσκόπιο τα πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Η ψηφιοποίηση των ενσήμων φέρνει το τέλος των προσωρινών συντάξεων από τον ΕΦΚΑ

Ποιος αγοράζει τα χωράφια μας;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider