Ερντογάν για ναυάγιο στην Πύλο: Ο θάνατος 5 πλουσίων στον Τιτανικό πήρε περισσότερη προβολή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ερντογάν για ναυάγιο στην Πύλο: Ο θάνατος 5 πλουσίων στον Τιτανικό πήρε περισσότερη προβολή
«Ο θάνατος των πέντε πλουσίων που πήγαν να δουν το πλοίο του Τιτανικού, πήρε μεγαλύτερη διάσταση από το ναυάγιο με εκατοντάδες ανθρώπους στο πλοίο, που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Πελοποννήσου»

Στο ναυάγιο της Πύλου με τους εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες αλλά και την βύθιση του υποβρυχίου Titan αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο θάνατος των πέντε πλουσίων που πήγαν να δουν το πλοίο του Τιτανικού, πήρε μεγαλύτερη διάσταση από το ναυάγιο με εκατοντάδες ανθρώπους στο πλοίο, που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Πελοποννήσου» τόνισε μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εστίασε και στα σοβαρά επεισόδια στη Γαλλία, μετά τη δολοφονία του 17χρονου Αλγερινού από πυρά αστυνομικού.

«Η Τουρκία ανησυχεί ότι τα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν περαιτέρω καταπίεση των μουσουλμάνων και των μεταναστών», υπογράμμισε. «Οι ρατσιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις δεν στοχεύουν μόνο μουσουλμάνους, αλλά και μετανάστες», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αφού καταδίκασε τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς στη Γαλλία, μίλησε για αποικιοκρατικές πολιτικές και πολιτικές του αποκλεισμού των μουσουλμάνων, διαμηνύοντας χαρακτηριστικά πως: «όσοι σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ οι ζημιές στα ΜΜΜ του Παρισιού από τις ταραχές

Ποιοι είναι οι «ωφελημένοι» από τα επεισόδια στη Γαλλία

Γαλλία: Πάνω από 3.200 συλλήψεις στις πενθήμερες ταραχές - «Αποκαθίσταται η τάξη»

gazzetta
gazzetta reader insider insider