Δημοσκόπηση Pulse: Στις 7 ποσοστιαίες μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δημοσκόπηση Pulse: Στις 7 ποσοστιαίες μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Στις 7 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Στις 7 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Πιο αναλυτικά, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 33% στην πρόθεση ψήφου έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,5% βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ έπονται το ΚΚΕ με 5,5% και η Ελληνική Λύση με 4%. Στο 3% βρίσκεται το ΜέΡΑ 25.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με ποσοστό 39%, έναντι 28% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η απάντηση «κανένας» συγκεντρώνει το 29%.

Προβάδισμα Τσίπρα στα θέματα διαφάνειας

Στην ερώτηση για το ποιος από τους αρχηγούς των κομμάτων μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα διαφάνειας, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 28% έναντι 27% που συγκεντρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρίτος με 12% ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ισχυρό είναι και το «κανένας από τους τρεις», συγκεντρώνοντας ποσοστό 26%.

Σημειώνεται πως η έρευνα της Pulse διεξήχθη σε δείγμα 1.205 ενήλικων πολιτών με δικαίωμα ψήφου και αφορά ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, στο διάστημα από 19 έως 22 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Πάτρα: Είμαστε μία κυβέρνηση που επενδύει στα έργα και όχι στα λόγια

Τσίπρας: Οι εξυπνάδες Μητσοτάκη δεν μειώνουν τις τιμές ούτε προστατεύουν την πρώτη κατοικία

gazzetta
gazzetta reader insider insider