Χατζηδάκης για ενισχυμένη εποπτεία: Να μείνουμε μακριά από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χατζηδάκης για ενισχυμένη εποπτεία: Να μείνουμε μακριά από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πορευτεί μέχρι τέλους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» υποστήριξε ο υπουργός Εργασίας.

Μήνυμα για αποφυγή του λαϊκισμού και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων έστειλε ο Κωστής Χατζηδάκης, σε δήλωση του υπουργού Εργασίας με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης επιτροπείας.

Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτηση του στο Facebook, «η Ελλάδα αλλάζει από σήμερα σελίδα! Το τέλος της εποχής των ειδικών ελέγχων κι η επιστροφή της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, μετά από 12 χρόνια, είναι μια μεγάλη εθνική επιτυχία».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία «μας παρέχει ακόμα μια σειρά από χρήσιμα διδάγματα για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει να προχωρεί η πατρίδα μας από εδώ και πέρα: Μακριά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία που δίχασαν την κοινωνία μας και παραλίγο να οδηγήσουν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Με πολιτική συνεννόηση απέναντι στις σοβαρές διεθνείς προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με συνετή διαχείριση των πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και με προώθηση χρήσιμων για τους πολλούς μεταρρυθμίσεων στους τομείς της οικονομίας, της εργασίας, της κοινωνικής προστασίας, της ψηφιοποίησης του κράτους, της παιδείας, του περιβάλλοντος».

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πορευτεί μέχρι τέλους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για να ανέβει η Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά!» κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Τα οφέλη της εξόδου από την ενισχυμένη εποπτεία - Πιο κοντά η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

ΝΔ: Βίντεο με αφορμή την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας

gazzetta
gazzetta reader insider insider