ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους.

Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους και ο κ. Μητσοτάκης από τη
Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη στήριξη της αισχροκέρδειας, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Την ώρα που η Ελλάδα για πολλοστή φορά είναι σήμερα πάλι πρωταθλήτρια στο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ο κ.
Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία. Οι πολίτες έχουν καταλάβει: Μόνο η πολιτική αλλαγή και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και τα golden boys του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «ό,τι είπαμε, το κάναμε» του Κυριάκου - O «διάλογος» Άδωνι-Χατζηδάκη - H καρατόμηση Πολάκη για χάρη του Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωση για το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»

Γιατί ο Τραμπ ανέβασε συνέντευξη του Στ. Παπασταύρου στο Truth Social

Φόρτωση BOLM...
reader insider