Μόναχο: Επαφές του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών με Μπέρμποκ και Λεντριάν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μόναχο: Επαφές του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών με Μπέρμποκ και Λεντριάν
Σύμφωνα με το ουκρανικό ΥΠΕΞ, «οι οι τρεις υπουργοί «συντόνισαν τα επόμενα βήματά τους για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Ντονμπάς»

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα συναντήθηκε με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Γερμανίας, Ζαν-Ιβ Λε νΝτριάν και Αναλένα Μπέρμποκ στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, προκειμένου να συντονίσουν τις επόμενες ενέργειές τους με στόχο την αποκλιμάκωση στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το Κίεβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι τρεις υπουργοί «συντόνισαν τα επόμενα βήματά τους για την αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Ντονμπάς» καθώς και για τη συνέχιση του διπλωματικού διαλόγου με τη Ρωσία, στο πλαίσιο του σχήματος της Νορμανδίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τεκτονικές αλλαγές στην αγορά εργασίας: Ποια επαγγέλματα καταργεί «αθόρυβα» η Τεχνητή Νοημοσύνη

Σε εκκρεμότητα το αγροτικό - Πράσινες και γαλάζιες κουμπαριές - Στου Καραβίτη με Πιερρ

Απάτες με επιστροφές ΦΠΑ ερευνούν οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ - Χάθηκαν 73,5 δισ. ευρώ την τελευταία 15ετία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider