Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται ο Πολάκης - Αγωγή καταθέτει ο Άδ. Γεωργιάδης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται ο Πολάκης - Αγωγή καταθέτει ο Άδ. Γεωργιάδης
Ο Παύλος Πολάκης  έκανε σαφές ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη από τον υπουργό Ανάπτυξης για την υπόθεση Novartis.

Σε έντονους τόνους συνεχίστηκε η συνεδρίαση για τον Αναπτυξιακό Νόμο στη Βουλής, μετά τα χθεσινά επεισόδια κατά την ομιλία του Παύλου Πολάκη, με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κώστα Τασούλα να στέλνει αυστηρό μήνυμα πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μετατρέψει σε κόλαση τη Βουλή.

Κατά την έναρξη των σημερινών εργασιών, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας στηλίτευσε τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη λέγοντας ότι συμπεριφέρθηκε σαν καταληψίας. Μάλιστα, μετά την παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι δεν έκανε κατάληψη, αλλά περίμενε να του επιβληθεί μομφή, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε ότι τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

«Το πολύ να βράχνιασετε. Κόλαση τη Βουλή δεν θα την κάνετε», τόνισε χαρακτηριστικά o Πρόεδρος της Βουλής στην έναρξη της θυελλώδους συνεδρίασης. Ο κ. Τασουλας χαρακτήρισε αποκαρδιωτική τη χθεσινή συνεδρίαση απέναντι σε αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός.

Τόνισε ότι ο κανονισμός της Βουλής προφυλάσσει ώστε να μην μετατραπεί σε ένα σώμα φωνασκούντων και πως η τελική ευθύνη για τη διεξαγωγή των συζητήσεων ανήκει στο προεδρείο που είναι διακομματικό.

Αγωγή καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αγωγή στον Παύλο Πολάκη θα καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής.

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ό,τι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα όσα του καταλογίζει για την υπόθεση Novartis ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε και στο ΚΙΝΑΛ για τη στάση του σχετικά με το επεισόδιο που προκάλεσε χθες ο κ. Πολάκης κάνοντας λόγο για κατάπτυστη δήλωση από ένα κόμμα που έχει στοχοποιηθεί για την υπόθεση Novartis.

Ο κύριος Βενιζέλος έκανε μία δηκτική ανάρτηση για τον Πρωθυπουργό και είπε ότι κακώς ο πρωθυπουργός δεν μίλησε και για τα 10 πολιτικά πρόσωπα εγώ αντιλαμβάνομαι την οργή του κυρίου Βενιζέλου. Ο κύριος Βενιζέλος είναι ένας από τους 10 από μας τσουβάλι. Άσε το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και Ρασπούτιν για να κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές.

Ο κύριος πρωθυπουργός όμως μίλησε ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να δώσει και τη δυνατότητα στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να κάνει μία παρόμοια παρέμβαση. Πού είναι ο κύριος Ανδρουλάκης για τη novartis και δεν λέω πού είναι, γιατί δεν είναι στη Βουλή, πού είναι επί της ουσίας, στο δημόσιο λόγο ούτε μία δήλωση για τη novartis ο κύριος Ανδρουλάκης».

Ο Παύλος Πολάκης έκανε σαφές ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη από τον υπουργό Ανάπτυξης για την υπόθεση Novartis.

Δείτε LIVE τη συνεδρίαση στη Βουλή:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέος Αναπτυξιακός: Αντίστροφη μέτρηση για την ψήφισή του στη Βουλή – Διαδικασίες εξπρές για τις εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων

Επεισόδιο στη Βουλή: Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη - Εκτροπή καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider