Ρωσία-Γερμανία: Το Κρεμλίνο θέλει μια «εποικοδομητική σχέση» με τον Όλαφ Σολτς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία-Γερμανία: Το Κρεμλίνο θέλει μια «εποικοδομητική σχέση» με τον Όλαφ Σολτς
«Στηριζόμαστε σε μια συνέχεια, ότι θα υπάρχουν εποικοδομητικές σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του νέου καγκελαρίο» το μήνυμα της Μόσχας στο Βερολίνο.

Το Κρεμλίνο εξέφρασε σήμερα την ελπίδα να υπάρξει μια «εποικοδομητική σχέση» μεταξύ του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Όλαφ Σολτς, νέου καγκελαρίου της Γερμανίας και διαδόχου της Άνγκελα Μέρκελ.

«Στηριζόμαστε σε μια συνέχεια, ότι θα υπάρχουν εποικοδομητικές σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του νέου καγκελαρίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν έχουν λεφτά για ενεργειακές ανακαινίσεις οι Έλληνες - Το κόστος «μπλοκάρει» την εξοικονόμηση

«Πυρετός» αιτήσεων για το Fuel Pass III: Πάνω από 1 εκατ. οι δικαιούχοι - Πότε πιστώνονται τα χρήματα

Με ελληνικό DNA το μπέρμπον των Peaky Blinders

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider