ΣΥΡΙΖΑ: Όσα δηλώνει ο Γεωργιάδης είναι οι θέσεις Μητσοτάκη χωρίς επικοινωνιακό ρετούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Όσα δηλώνει ο Γεωργιάδης είναι οι θέσεις Μητσοτάκη χωρίς επικοινωνιακό ρετούς
Ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει να εκλαϊκεύσει την κυνική και ανεύθυνη στρατηγική της κυβέρνησης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει να εκλαϊκεύσει την κυνική και ανεύθυνη στρατηγική της κυβέρνησης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης για την πανδημία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τη στιγμή που η χώρα μας κατέγραψε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν πρέπει να μετράμε πλέον τα κρούσματα.

Ο κ. Γεωργιάδης προφανώς δεν αγνοεί ότι από τα κρούσματα προκύπτουν οι διασωληνωμένοι και οι ανθρώπινες απώλειες. Απλά έχει αναλάβει να εκλαϊκεύσει την κυνική και ανεύθυνη στρατηγική της κυβέρνησης: Να αφήσουν την κοινωνία στο έλεος της πανδημίας, προκειμένου να μη συγκρουστούν με τους ακροδεξιούς αρνητές του κορονοϊού και να μην επενδύσουν ούτε ένα ευρώ στο ΕΣΥ.

Όσα δηλώνει ο κ. Γεωργιάδης για την πανδημία δεν είναι αποτέλεσμα του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Είναι οι θέσεις Μητσοτάκη χωρίς επικοινωνιακό ρετούς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider