Ελλάδα
11-10-2021 | 16:59

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με την ΚΕΕΕ, για προβλήματα στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Newsroom
Μοιράσου το
Συνάντηση Σακελλαροπούλου με την ΚΕΕΕ, για προβλήματα στην ελληνική επιχειρηματικότητα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Β' αντιπρόεδρο Παύλο Ραβάνη και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Αγνιάδη η οποία έγινε δεκτή σήμερα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία της επιχειρηματικότητας στη χώρα, τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει εξαιτίας της πανδημίας αλλά και του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος, για την προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή καθώς και για τη συμβολή τους στην προσπάθεια που γίνεται για τη χάραξη μίας νέας αναπτυξιακής πορείας.

Ενημέρωση για τον επιμελητηριακό θεσμό και τη σημασία του για το επιχειρείν έκανε ο κ. Αγνιάδης ενώ για το χώρο της βιοτεχνίας ο κ. Ραβάνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ την πρόθεσή της να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΚΕΕΕ προσέφεραν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μεταλλικό αγαλματίδιο του Κερδώου Ερμή, σήμα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή