ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη
«Η εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία» υποστηρίζει η Κουμουνδούρου.

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την πορεία της ΝΔ, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «η εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία».

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται πως «η νέα παρέμβαση του κ. Σαμάρα, που αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την προεκλογική του απάτη σε κεντρικά ζητήματα όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εάν οι εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ. δεν είχαν επίπτωση στην κοινωνία και σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα ήταν απλά πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς, το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα της χώρας.

Όσο για την εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση Σαμαρά - «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι»

gazzetta
gazzetta reader insider insider