Ι. Οικονόμου: Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ι. Οικονόμου: Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης
«Στην πολιτική μου διαδρομή πορεύτηκα με οδοδείκτες τις ηθικές αξίες και τις πολιτικές αρχές. Την ίδια οδό θα συνεχίσω να ακολουθώ».

Την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευή ο νέος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιωάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του ένα νέο ρόλο με σημαντικά καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, με ένα post στο Facebook ο Ιωάννης Οικονόμου ανέφερε:

«Επειδή η σιωπηρή ευγνωμοσύνη δεν έχει αξία, θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης. Δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, η Ελλάδα αναμφισβήτητα βρίσκεται σε πορεία προόδου και αρετής, ως αποτέλεσμα των επιλογών του Πρωθυπουργού και της αποτελεσματικότητας της Κυβέρνησης, παρότι η Ιστορία δεν υπήρξε ήπια απέναντί μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε στο διάστημα αυτό είναι πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση. Με δεδομένη την ιστορική συγκυρία και την κόπωση, τόσο της κοινωνίας όσο και του κρατικού μηχανισμού, από τη δεκαετία της πολυεπίπεδης κρίσης των μνημονίων, το πρόσημο της Κυβέρνησης είναι πρόδηλα θετικό. Ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις αποτελεσματικά, με τρόπο καλύτερο από πολλές, ισχυρότερες της Ελλάδας, χώρες.

Μέσα σε αυτό τον κυκεώνα αναπόφευκτα υπήρξαν και θα υπάρξουν λάθη, τα οποία ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεσμεύονται να θεραπεύσουν με το βέλτιστο τρόπο, με απόλυτο σεβασμό τόσο στον πολίτη όσο και στην κοινωνία. Σε αυτούς τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραγωγή και τη διάχυση του κυβερνητικού έργου. Στην πολιτική μου διαδρομή πορεύτηκα με οδοδείκτες τις ηθικές αξίες και τις πολιτικές αρχές. Την ίδια οδό θα συνεχίσω να ακολουθώ, για το καλό της Πατρίδας και των ανθρώπων της.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Θα έχουμε τη δυνατότητα να τα λέμε πολύ συχνά

Ανασχηματισμός Μαξίμου μετά τις πυρκαγιές- Εκτόξευση Σκέρτσου- Γκρίνια στην ΚΟ της ΝΔ

gazzetta
gazzetta reader insider insider