Τα μηνύματα των πολιτικών για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα μηνύματα των πολιτικών για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του πρόεδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, στέλνει ο πολιτικός κόσμος της χώρας, μετά από το θάνατο του κ. Μίχαλου από ανακοπή καρδιάς.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε «εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε «συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε «έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού», σημειώνει και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κ. Μίχαλου.

Το ΚΚΕ «εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε «με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Κ. Μίχαλο: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στον χώρο των επιχειρήσεων

Το μήνυμα Τσίπρα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Πέθανε από ανακοπή ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στο Κρυονέρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider